Incògnita

Un relat de: Mar Vercher Nieto
Aquesta vida es una gran incògnica per nosaltres, el dies van passant i mai sabem el que ens depara, pots comerçar el mati amb un somriure d'orella a orella, però acabar la nit foscament, al contrari pots aixecar-te amb una tristor indescriptible i amb el pas de les hores i amb ajuda dels que et rodegen fer que el dia acabi be. Sense saber perque, sense raons, tenim camvis d'humor, es el que ens mou, el que fa que un dia pugui ser el millor o el pitjor, avui no tinc un bon dia, tampoc es roin, simplemente estic be, però pense en aquestes coses i busque estranyada un perque, si, perque nosaltres tenim la sort o la desgracia de buscarli un perque a tot, encara que tot alló que ens rodeja en te un, el dificil, es trobar-lo.
Avui i sempre busque el perque de moltes coses, però no tinc sort, tal vegada sigui així millor i per això dic que la vida es una incògnita, que no crec que ningu mai pugui desxifrar.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Mar Vercher Nieto

Mar Vercher Nieto

36 Relats

16 Comentaris

25827 Lectures

Valoració de l'autor: 9.55

Biografia:
Soc Mar, vaig néixer el 17 de setembre del 93, visc a Dénia, soc una persona prou alegre i amb molta energia. =D

Desde sempre que no he sigut algu que llisga molt, ja que sols llig alló que em crida MOLT l'atenció. Tampoc em considere una persona que escriga be, ja que no se expresar-me com toca a l'hora de fer-ho.

Soc prou tancada i no m'agrada parlar amb ningu dels meus sentiments i trobo que aci he trobat el lloc perfecte.

=D

https://www.facebook.com/mar.verchernieto
https://twitter.com/MarVercher
mariadelmarvercher@gmail.com