Reflexions.

Un relat de: Mar Vercher Nieto
Es curiós com canvien les coses en molt poc de temps, sempre pense el mateix peró es que sempre em somprendo de cada moment de cada situació que per divertida, trista o simplement sense sentit em passe. Recordo coses pasades i sobretot les més presents, és com si tot al meu voltant fosi una bruixola trencada que busca ser reparada. Bueno suposo que en algùn moment tots ens sentim així, busquem el nostre Nord i quan pareix que tot va bè a de passar alguna cosa que faci que les agulles és tornen a descontrolar. Vaja que si, mira que tot açò és molt complicat i res fàcil d'entendre. Hi ha una frase que em cridra molt l'atenció: " Jo tampoc se viure, estic improvisant" i és de veres, encara que no se viure intento gaudir al màxim de tot allò que faig i deixe de fer, intento trobar la manera de evitar aquelles coses que no m'agraden o que no em surten bé, però és molt complicat.
Sóc de les persones que pensa que per a aprendre hi ha que enganyar-se i dona igual les voltes i és que al cap i a la fi el que val és que al final del recorregut hagis aprés. Jo he aprés moltes coses però penso que encara tinc que aprendre moltissim més per a creixer com a persona i algun dia dir que no improvise, que visc la meua vida tal i com la vull i sobretot amb felicitat.

Comentaris

  • Gran relat[Ofensiu]
    Nola Gurney | 05-08-2013 | Valoració: 7

    M'ha agradat molt aquest relat, m'he sentit molt identificada!

    Ps: Aprofito per dir-te que t'expresses molt bé en els teus escrits, enhorabona!

  • Tothom cerquem la felicitat[Ofensiu]
    iong txon | 02-07-2013

    però cal primer trobar la manera de superar la ignorància de les coses interiors. Diu la introducció del llibre dels Principis divins: "Hi ha dues formes de coneixement, l'interior i l'exterior. I dues formes d'ignorància, la interior i l'exterior…"
    El títol del teu relat no enganya. Reflexions, sentiments… Penso que compartir-les també és una de les funcions d'aquest espai, perquè mentre ho fem anem aprenent a expressar-nos millor. És com dir que els llibres d'autoajuda també són una forma de literatura, i ho són, sens dubte. I a molts ens han anat bé.

l´Autor

Foto de perfil de Mar Vercher Nieto

Mar Vercher Nieto

36 Relats

16 Comentaris

25587 Lectures

Valoració de l'autor: 9.55

Biografia:
Soc Mar, vaig néixer el 17 de setembre del 93, visc a Dénia, soc una persona prou alegre i amb molta energia. =D

Desde sempre que no he sigut algu que llisga molt, ja que sols llig alló que em crida MOLT l'atenció. Tampoc em considere una persona que escriga be, ja que no se expresar-me com toca a l'hora de fer-ho.

Soc prou tancada i no m'agrada parlar amb ningu dels meus sentiments i trobo que aci he trobat el lloc perfecte.

=D

https://www.facebook.com/mar.verchernieto
https://twitter.com/MarVercher
mariadelmarvercher@gmail.com