Sentir, estimar, fugir, oblidar, estimar, estimar, estimar...

Un relat de: Mar Vercher Nieto
Tanco els ulls i el primer en el que penso es en tu, ja no se que fer. Es aquest sentiment que segueix dins meu i no se que fer d’ell, sols se que em fa mal. A vegades em sorprenc, que coll serà el que tens, que es el que fa que t’estimi d’aquesta manera. Per que em resulta tan difícil oblidar el que ens ha passat? Per que no pot ser tot com abans? M’ho pregunto tots els dies i no trobo solució, l’únic que se, es que et necessito, et necessito amb mi, necessito que m’estimes i que m’ho digues. Però el que necessito no arriba i em canso de fingir que estic be i decideixo fugir de tu, o millor dit ho intento, però no soc capaç, no vull perdre’t, no vull fer com si no existires, per que en el fons, se que estàs ahi i que t’estime. Però també se, que res canviarà, jo seguiré sent sols una amiga per tu i tu seguiràs sent mes que això per a mi.

Comentaris

  • Marteta | 10-09-2012 | Valoració: 10

    Sé que no és fàcil oblidar a una persona estimada, ho sé... però si qualque dia tu et veus amb ànims de fer-ho per la raó de que aquest sentiment no et fa més que mal, doncs et recomano que el primer pas que has de donar és concienciar-te del que has de fer, i has de voler oblidar-lo. El qui vol, pot... no ho oblidis.


    Una besada!

l´Autor

Foto de perfil de Mar Vercher Nieto

Mar Vercher Nieto

36 Relats

16 Comentaris

25741 Lectures

Valoració de l'autor: 9.55

Biografia:
Soc Mar, vaig néixer el 17 de setembre del 93, visc a Dénia, soc una persona prou alegre i amb molta energia. =D

Desde sempre que no he sigut algu que llisga molt, ja que sols llig alló que em crida MOLT l'atenció. Tampoc em considere una persona que escriga be, ja que no se expresar-me com toca a l'hora de fer-ho.

Soc prou tancada i no m'agrada parlar amb ningu dels meus sentiments i trobo que aci he trobat el lloc perfecte.

=D

https://www.facebook.com/mar.verchernieto
https://twitter.com/MarVercher
mariadelmarvercher@gmail.com