En un cafè

Un relat de: TITÀNIA

Després d'un dia buit, com la majoria dels anteriors, ha sortit a fer una passejada per la ciutat que un dia li va obrir les portes, però que des de fa temps les hi ha tancades. Ara es troba al replà pensant si tornar a entrar o marxar.

El vespre és esquerp com la seva vida, l'aire és humit i fred, li sacseja els cabells i li fa aclucar els ulls per esquivar-lo. Entra en un cafè per recuperar la temperatura corporal, afectada per un hivern llarg que se li ha quedat als ossos. S'asseu observant a les persones que entren i surten del local, pensant com deuen ser les seves vides i en la idea de canviar-se per qualsevol d'elles. Persones amb il.lusions, feina, parella, aficions, projectes de futur i un llarg etcètera que ella tant anhela però no té i es qüestiona amb ràbia perquè ha de ser diferent de la resta i malgrat intentar-ho fins a l'esgotament mai aconsegueix res.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82531 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!