Els meus pensaments...

Un relat de: AiDuS

Els meus pensaments sempre viuen en present o, si més no, ho intenten.
De vegades faig ullades al passat, et recorde. Recorde que et vaig dir que t'estimava! Era cert? Crec que sí, però se m'ha passat tan ràpid que comence a dubtar! Obsessionada passava els dies per tu. Si em despertava amb un somriure era per tu, si anava a classe era per tu, si parlava era per tu, si respirava era per tu, si... tot era per tu! I ara? Per què somric, vaig a classe, parle, respire...?
Faig tot això per mi, no ens enganyem! Abans també, no puc dir que respirava per tu... Eres important, sí, però tant com la meua respiració? No...
El que és cert és que eres un alicient per estar contenta, alegra, feliç... Et mirava i tenia prou, t'escoltava i em descomponia, et parlava i tremolava... T'estimava? Sembla que sí, no?
Saps que t'estava esperant, ho sabies i pensaves que t'esperaria per sempre! Em vas demostrar el que realment senties per mi... Apreci. I esperava, esperava... No obtenia resultats i per això vaig decidir oblidar-me! Potser si havera esperat un poc més, si havera fet més força, si havera... En fí!
Moltíssimes vegades m'has comparat amb ta mare, amb algun amic teu... És satisfactori que penses això de mi! M'estàs comparant amb les persones més importants en la teua vida! Ta mare!!! Ta mare!!! Aquella persona que et coneix millor que ningú i que ho donaria TOT per tu... Realment penses que podria arribar al grau d'importància que té ta mare a la teua vida?
Dius que et conec bé, també ho pense. A més, sé que et conec molt més del que em coneixes tu a mi... Culpa meua! Mai m'he obert el suficient per demostrar-te com sóc, de fet, NINGÚ sap com sóc realment.

I com ja he dit, els meus pensaments sempre viuen en present. Per això sé que t'he oblidat. T'he oblidat com a únic xic capaç de fer-me disfrutar! Mai t'oblidaré com a amic. Si et vaig esperar era perquè m'importes. No puc deixar de preocupar-me per una persona de la nit al matí! Qui m'importa, m'importarà SEMPRE!
Quan et vaig dir que et volia per primera vegada no t'ho creïes... Després, assustat em vas donar llargues. Més tard, amb por de perdrem, vas fer com si m'estimares. I ara? M'aprècies. Sort que tot ha passat! Era una situació tan incòmoda que em llevava la son.
Sola no vull trobar-me, per això t'he oblidat. Esperant-te no solucionava res, només pensava en tu i cega perdia oportunitats de conéixer nova gent, nous amics i noves relacions... T'esperava, t'esperava... Quina llàstima que tu no t'adonares! O potser et vas adonar, i no em vas dir res... Qui sap?!

Encara que els meus pensaments sempre viuen en present no puc remeiar imaginar-me el futur.
Tinc por al futur. Sé que arribarà el dia en que et veuré amb una xica, fins i tot sé quin dia serà... Ploraré, perquè em conec. Sé que ho faré, i ningú més ho sabrà... Sols jo!
Perquè quan tu estàs amb mi sembla que sàpies més de mi que jo mateixa... Però aquell dia no estaràs, estaràs amb altra, i si no saps tu que vaig a plorar, qui ho sabrà? Ningú... Ja t'ho avance.
Serà un dia important, marcarà un abans i un després en la nostra relació! Tu ho saps i no li dónes massa importància, saps que estaràs bé, a gust, satisfet... Segur que penses que jo m'alegraré, és el que t'he fet creuré... Però realment m'estaré morint, podrint, envellint, torturant, plorant...
Sigues feliç, fes-ho per mi!

Els meus pensaments sempre viuen en present: T'estimava, m'importes, m‘importaràs... Ho sé!

Comentaris

  • Els meus pensaments...[Ofensiu]
    Bolet | 06-04-2007 | Valoració: 10

    Molt bonic de debò. Les persones que ens estimen com amics ens estimaran sempre, una relació pot tombar-se de la nit al dia amb una simple bestiesa. Aquest amic segur que l'importes tant que no et vol perdre de cap de les maneres, per això ha triat el camí adient, segur que entendràs el per què aviat.

    Molts petons!

  • els meus pensaments...[Ofensiu]
    sucdetaronja | 06-04-2007

    també han sigut aquestos. estimar una persona. saber que no serà teua, esperar que si ho siga i que no aclarisca res. imagines un futur i sols et veus amb eixa persona. és el motiu de tot el que fas, que penses. està en cada cançó, en cada escrit, en cada paraula, en cada dibuix... però tot es cura en aquesta vida...

  • Com tots genial[Ofensiu]
    Roget | 02-04-2007 | Valoració: 10

    Com tots els altres relats, fenial!
    Els sentiments sempre tan complicats, rebuscats, per despreciar... pensa que amb tot això segur que has trec quelcom bo, quelcom que sols tu sabràs. Pensa que ho tens tot per davant!!! potser siga lo més important.

    Petons!

  • ¥eÞe§ | 02-04-2007 | Valoració: 10

    Des d'un primer moment m'ha enganxat, pot ser perquè em sento identificada, però molt. M'ha agradat molt de veritat, i la teva forma d'expressar-te recolza aquesta genialitat.... aquests pensaments (i sentiments).
    Una abraçada!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de AiDuS

AiDuS

68 Relats

148 Comentaris

64561 Lectures

Valoració de l'autor: 9.49

Biografia:
Perquè m'agrada escriure... Però no que em llisquen!

Albaidina amb orgull. Nascuda al 1988 i estudiant de F.Catalana a València...

Somie molt, i el que somie ho escric. Pense molt, i el que pense ho escric. Critique molt, i el que critique ho escric.
Així que tot el que llegiu ho crec, bé siga com ho he escrit o totalment al contrari...

aida_albert@hotmail.com