Elles

Un relat de: Jules

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Mai m'hauria imaginat que dues setmanes després de muntar-m'ho amb l'Ella Junior, m'ho estaria fent amb l'Ella Sènior. Les dues estan molt bones, però la Sènior té un encant d'experta molt sensual.
Arribem amb els seu cotxe. Em remena els calçotets, i em treu l'empaladora, que s'ha fet més gran que mai. "Més gran que amb la teva filla" penso, però no li dic.
Es fica la barra de carn a la boca i llepa, i ensaliva, petoneja i torna a llepar, fins que descarrego. Em refrega polla contra l'escot, i me la fica dins dels pantalons. La cara de viciosa que té (més que la seva filla) m'ha provocat una altra erecció.
M'empeny a dins del pis, i em tira contra el sofà. Se'm llença a sobre, abaixant-se la faldilla(més pròpia de l'armari de l'Ella Junior) i aparta la vora de les calces, vermelles i amb transparències cap a un costat. M'afanyo a treure l'eina, i, després de temptejar i picar contra els llavis i l'anus, l'empalo fins al fons. Entre un orgasme i un altre, m'adono, que em cavalca botant cap a la dreta. L'Ella Junior, botava cap l'esquerra. No contenta amb la primera ronda, m'arranca la camisa, i em condueix cap al seu dormitori. "Ja sé el camí" penso, però tampoc li dic. M'empeny al llit i, entre els llençols de seda, ho fem tres vegades més, amb postures que no havíem fet amb l'Ella Junior. "M'agradaven més els llençols de cotó. Esgotats, dormim una estona; em porta a casa, demanant-me, que això no ha de tornar a passar. Els seus llavis carnosos de la cara em menteixen. Els que té entre les cames, després d'una passada amb la mà, em diuen la veritat. Estan humits i calents.

Obro els ulls. L'Ella Junior està a sobre meu, i jo sóc a dins seu. Té els pits joves i durs, i un melic preciós. Para de botar(cap a l'esquerra) i em pregunta:
-Què et passa? Ja no t'excito? - els ulls se li humitegen.
- No, es clar que no - menteixo. Veig unes calces vermelles i amb transparències que pengen de la còmoda. Penso un moment:
- Et faria res posar-te aquelles calces?

Comentaris

  • La gent som l'hòstia![Ofensiu]
    angie | 17-08-2007

    Tens més de dues-centes lectures i ningú ha tingut el detall (o la manca de vergonya) d'opinar sobre el relat... En fi...

    Em trobo amb un relat rítmic (jeje, quina ironia), amb unes frases que comparen amdues dones, que crec estan inserides on haurien d'estar. Per altra banda, personalment, donaria més joc literari al tema sexual, és dir, m'hi recrearia potser una mica més alhora de canviar d'escenari, però bé, el lector és això només, llegeix i fa crítica.
    Un parell de coses : és "arrencar" i la frase dels llavis (fent referència als de la cara) no queda gens bé en el conjunt, potser diria només: " Els seus llavis carnosos em menteixen. " (ja s'entén que són els de la cara, perquè la frase que segueix, ens parla dels altres...)

    Apa, ja tens un comentari d'aquest relat... que potser serà l'únic!
    (a veure si amb aquesta frase final, la gent es pica, jeje)

l´Autor

Foto de perfil de Jules

Jules

6 Relats

6 Comentaris

6216 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Coneixeu algú de Barcelona, nascut el 31 de gener de 1991, amb una lleugera timidesa i abulía literaria?
No? Ara ja sí.