El tren dels records perduts

Un relat de: Shikra

L'Aurora, que estava asseguda al tren dels records perduts, va adonar-se del seu reflex en el vidre de la finestra. Es va veure bonica i es va somriure.
-Potser és l'únic avantatge de morir-se jove- va pensar, i li va venir al cap l'accident. Fastiguejada per aquell record, es va esforçar per abstreure's pensant en l'amic aquell del qui un dia es va enamorar i amb qui ara mantenia converses imaginàries.
El tren va arribar a destí. L'Aurora i la resta van baixar. Tots ells oblidats el 26 de febrer d'aquell any. Tots ells, records perduts.

Comentaris

  • Records trobats[Ofensiu]
    Unaquimera | 12-04-2010 | Valoració: 10

    Quan vaig visitar el teu espai per primera vegada, ja em va agradar el títol d'aquest relat, i vaig pensar en passar-m'hi... i aquí estic.
    Em va xocar perquè la paraula "tren" s'associa amb alguna cosa que corre cap endavant, mentre que "records" fa referència al passat i "perduts" a quelcom que no es troba: tots tres mots junts formen una curiosa combinació.

    En quan al text, té una estructura cíclica, ja que acaba amb una part de la frase primera, aconseguint d'aquesta forma donar la sensació de què continua i continua, ja que torna a recomençar cada cop que finalitza...
    El contingut és realment fantàstic, malgrat la seva brevetat té una atmosfera pròpia molt adequada.

    M'ha fet somriure una curiosa coincidència: en el meu darrer relat, titulat ENHORABONA! també es pot trobar una Aurora i una data, la del 28 de febrer de... bé, si vas a llegir-ho, ho descobriràs! M'agraden les coincidències!

    Tornaré a passar per aquí... però ara mateix t'envio una abraçada confiant en què no es perdi pel camí... t'ha arribat bé?
    Unaquimera

l´Autor

Shikra

7 Relats

6 Comentaris

4358 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99