El món

Un relat de: Climenode

"… Té els pulmons corsecats, els ulls humitejats anys a, ara restrenyen la sinuosa llàgrima, retenint-la al llagrimal petrificat.
Té la gola esfereïdorament eixuta, com si milers d'espines diminutes en brotessin desmesuradament. I els ulls segueixen esmorteïts, pàl·lids i vidriosos...
Té el nas deshumidificat, a les narius, ni l'olor més repulsiva si estén més d'un segon.
El món, el món deshumanitzat és com els seus pulmons, és com la seva gola, és com el seu nas... i nosaltres el contemplem amb aquests ulls esbatanats, grans com escaparats però que no es commouen davant de cap imatge..."

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Climenode

Climenode

8 Relats

16 Comentaris

10023 Lectures

Valoració de l'autor: 8.91

Biografia:
Sempre he pensat que l'escriptura es una manera de canalitzar la meva manera d'entendre el món i que em permet equilibrar el que penso amb el que sento i el que sóc. Fa temps que escric però sempre per a mi i poc a poc vaig començar a trobar la necessitat de compartir-ho. Ara fa poc que sóc aquí i que navego entre milers de relats de persones que com jo escriuen pel plaer d'escriures o desfogar-se o simplement construir quelcom amb sentit per un mateix, per als altres o ves a saber.... I m'agrada... m'agrada respirar aquest ambient i sencillament deixar volar la meva imaginació..... aprendre a cada esbatec d'ales una mica més de cada persona que escriu, omplir-me de somnis i escriure a cor obert!!!!