EL DIABLE ES VESTEIX DE NETANYAHU

Un relat de: Antonio Mora Vergés
El Joan Antoni Blaze Archs, al llarg dels anys havia estat una bona “ font informativa “ :

https://coneixercatalunya.blogspot.com/2007/07/lalzina-de-la-coma-den-vvila-retall.html

https://coneixercatalunya.blogspot.com/2008/01/qesti-de-noms.html

https://diaridecastellardelvalles.blogspot.com/2023/07/noves-dades-sobre-la-possible-autoria.html

Ens explicava que Benjamín «Bibi» Netanyahu ( Tel Aviv, 21 d’octubre de 1949 ) és “ una bona peça “, en el seu llarguíssim historial consta que fou membre de la Sayeret Matkal com també el seu germà, Tinent Coronel , Yonatan “Yoni” Netanyahu (Nueva York, 13 de març de 1946-Entebbe, 4 de juliol de 1976); el fiscal general Avichai Mandelblit ( Tel Aviv, 29 de juny de 1963) ordena el 2016 una investigació criminal al primer ministro israelià Benjamin Netanyahu per presumpta corrupció, i comença aquí la seva fugida endavant que el portarà desprès de les eleccions de novembre del 2022, a proposar unes polèmiques reformes judicials, que seran fortament contestades amb protestes massives a Tel Aviv.

Amb “ l’expedient” del Benjamin Netanyahu, tothom es pregunta com va ser possible l’atac de Hamas del dissabte 7.10.2023, i la pregunta, fins ara no ha tingut resposta.

De raons per a fer-ho no li manques a Hamas:

https://www.newtral.es/onu-palestina/20231009/

Comença a obrir-se camí la tesis que darrera d’aquest atac hi ha Benjamin Netanyahu, que hauria disposat la “ relaxació” dels sistemes d’intel·ligència per permetre’l, i àdhuc que hauria infiltrat a les files de Hamas, als mateixos organitzadors.

En la seva follia Benjamin Netanyahu, ha sacrificat – i sacrificarà – tantes vides com calgui – menys la seva -, i posa en risc, no tants sols als palestins de Gaza, sinó clarament a la Comunitat Internacional, que s’ha posicionat, a favor i en contra.

De de les conseqüències econòmiques per a la resta el món, que coneix perfectament atesa la seva amplia formació; Massachusetts Institute of Technology, la MIT Sloan School of Management, la Universitat de Harvard, …, que el portarien entre 1984 y 1988, a ser l’ambaixador d’Israel a les Nacions Unides, n’anirem veient els efectes en els propers dies, setmanes i mesos, està clar però, que tots ens hem de preparar per al pitjor.

A la pregunta de quin és l’objectiu de Netanyahu per endegar tot això, no s’ha de ser molt espavilat per endevinar-ho; fer-se necessari, i així salvar-se d’eventuals condemnes pels delictes de corrupció i dur a terme les reformes judicials que el situarien per damunt de la llei.

Si se’n surt – que és molt possible – Israel deixarà de ser una “ democràcia formal “.

L’any 2014, José Daniel Ortega Saavedra (La Libertad, 11 de novembre de 1945)deia, Benjamín Netanyahu, parece tener “el demonio adentro”

https://www.lavanguardia.com/internacional/20140802/54412698421/ortega-dice-netanyahu-tiene-demonio-adentro-y-necesita-exorcismo-del-papa.html

El periodista Gideon Levy ( Tel Aviv, 1953 ) escrivia el diumenge 8.10.2023, “Imposible encarcelar a dos millones de personas sin esperar un precio cruel”

https://www.izquierdadiario.es/Gideon-Levy-sobre-Gaza-Imposible-encarcelar-a-dos-millones-de-personas-sin-esperar-un-precio-cruel

Escollia un article seu datat el 21 març de l’any 2015, El pueblo de Israel merece a Netanyahu, el dibuix il·lustratiu era clarament premonitori.

Que Déu, HaShem, Al·là,.., no permeti, una vegada més, el triomf del diable.

Comentaris

  • El món avui[Ofensiu]
    Prou bé | 14-10-2023

    En mans dcineptes, irresponsables, mancats d'inteligencia de cap mena., superbs i supremacistes.... I així fins arribar a mala gent! Aquest personatge ho és de mala gent, se'l titlla de diable i com diu el kefas fa anar el ventall atiant les flames del seu infern particular.
    Amb tot, a mi m'esgarrifa veure quants suports internacionals obté.
    No anem bé...
    Amb total cordialitat

  • Ves per on[Ofensiu]
    aleshores | 13-10-2023

    Aquest senyor va pujar desprès de l’assassinat de Rabin (que era general) el qual volia arribar a un acord amb els palestins d’Arafat. Ara Netanyahu ès el peó d’Occident. El cap del portaavions a la vora del petroli.

    Compten (a Occident) amb una capacitat infinita d’engany. Per això deuen voler extraditar a Assange, o esperar que es mori, perquè va ensenyar com Occident matava ciutadans anònims, ni tan sols sospitosos.

    Els “beneficiaris” d’aquesta política occidental (els que passegem pel “Jardí” de Borrell) ens fem l’orni perquè ja ens va bé. Confiem que no ho pagarem. Però les onades migratòries no tenen pinta d’afluixar. I amb raó estan arruinats per nosaltres.

  • Aniquilar al poble palestí...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 12-10-2023 | Valoració: 10

    Això que descrius és així. És totalment la guerra entre nacions. I està passant ja.
    Bona crítica, amb molta política unida al terror, que no es pot ni imaginar.
    Netanyahu està fet un diable.
    Cordialment i fins demà.
    Perla de vellut

  • El que és segur..[Ofensiu]
    kefas | 10-10-2023

    .. és que ara mateix allà és una sucursal l'infern.

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6915 Relats

1201 Comentaris

5442576 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com