Dilluns pel matí

Un relat de: TITÀNIA

He obert els ulls i no hi eres, fa temps que vas marxar, però els he tornat a tancar i he sentit la teva olor, els teus petons, els teus ulls em miraven, els cabells despentinats, i el somriure posat, em miraves com només tu sabies, com si fos l'única persona en un univers propi, el que havíem creat per nosaltres.

Et movies al meu costat, la quotidianitat dels dilluns al matí que per mi era tant especial, no em va costar gens acostumar-me a tu i tant, tot el contrari. Et preparo el teu entrepà de xocolata i mentre t'acabes d'arreglar ens acomiadem com si fos la primera o l'última vegada, i jo he recobrat la força per encarar el dia. Quant torno a obrir els ulls la perdo, i es queda en el record llunyà d'aquells moments viscuts que no tornaran.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82536 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!