Desig de sexe

Un relat de: pajaritasaltarina

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Uns tres anys feia que parlavem pel xat... I a la fi, el aquell somni qe tantes vegades havíem somiat, s'anava a fer realitat. Hem vaig treurer el paper de la butxaca, on un dia abans, i encara a casa meva, havía apuntat la teva adressa. Estava davant la porta de casa teva, quan, sense jo picar, vas obrir la porta i em vas mirar fixament. Llavors, amb una veu molt més greu de la qe m'havia imaginat, una veu d'home, em vas preguntar: -Eres Maria?
Jo no lo vaig respondre, simplement, li vaig fer aquesta pregunta: - Eres Edu?
No va caldre resposta, donç en dècimes de segon ja estavem abraçant-nos i petonejant-nos com bojos... Sentia l'humitat dels seus llabis als meus, la pressió del seus braços rodejant-me, les seves mans acariciantme, el ritme del seu cor, cada vegada més accelerat, tan pròxim i acompassat amb el meu... Erem una sola persona. Quan de cop i volta, va parar, i em va preguntar si volia pasar a la seva habitació. Jo li vaig respondre amb un sí. El sí més rotund de tots els sís que a escoltat la Terra. Em va agafar en braços, i m'hi va portar. Era una habitació petita, però la més maca que n'he vist mai.
Em va desar molt suaument sobre el seu llit, i es va començar a deslligar els botons de la camisa, mentre em besava molt suaument. Després em va treurer la samarreta, i un instant després el sostenidor. Et vas desempellegar del meu cinturó, em vas deslligar el botó i em vas baixar molt lentament la cremallera del pantaló. Me'l vas començar a baixar. Jo vaig arquejar el cos lleugerament, perquè m'ho poguéssis treurer més fàcilment.
Portava un tanga negre, transparent, d'aquells que per la part del culet porten una tireta molt molt fineta. Per la part davantera, duia uns diamantes, qe formaven el conillet de Play Boy. Però la seva permanença sobre el meu cos, va durar molt molt poquet. Llavors, et vas treurer el pantalons, i els calçotets. Se't marcaven totes les abdominals, els pectorals, el músculs de braços i cames, el glutis... Teníes el penis erecte, ni amb molt cabell ni amb poc... De la mida perfecta. Tot tu eres perfecte, i series meu. Tot tu seríes meu. Jo et desitjava amb totes les meves forçes. Feia tan de temps que et desitjava, no em podia creurer qe et tingués allà. Que aquell sentiment que avia tingut tantes vegades, que aquelles ganes de sexe, ja no siguessin un somni ni un desig. Llavors, et vas estirar sobre meu, i me la vas ficar molt suaument. El moviment de vaivé m'agradava moltíssim, em posava molt caxonda. El ritme de les nostres respiracions van anar augmentant. Llavors et vas córrer, a dintre del meu cos, acompanyat d'un intens i profund orgasme. Jo et vaig acompanyar amb un orgasme molt prufund també. Els dos erem feliços de ser allà, l'un amb l'altre, abraçats i contents d'aver fet el que acababem de fer. Jo t'estimava, i tu m'estimaves, erem feliços i no era un somni. Erem feliços i erem l'un de l'altre. Erem feliços i em vaig despertar, tota suada, i amb més ganes que mai de fer-te l'amor. Llavors, et vaig trucar, i vaig anar a Madrid a fer realitat el meu desig, igual que avia fet al meu somni. Al meu desig. Al meu desig de sexe.

Comentaris

  • Quasi...[Ofensiu]
    rnbonet | 27-01-2005 | Valoració: 8

    ... repeteix el que havia dit abans... Consideració, gramàtica, ... Ganes de viure, sí...Totes!! Ganes de "penjar" a la pàgina? Meditades, corregides, concretes,... Quan cregues que s'ho val la pena!!!
    I abans... llegir, escriure, més llegir,més escriure!!De totes formes, com exercici literari, passable... Com somni... no puntuable!!

  • Més verd que una ceba[Ofensiu]
    Josep Clínez | 19-01-2005 | Valoració: 5

    Perdona que t'ho digui tan clarament, però entre els meus defectes destaquen dir les coses com les penso. No creus que, per tenir 14 anys, és un poc fort que el teu únic relat sigui per majors de divuit? Ja sé que pensaràs que estem en les mateixes condicions, perquè jo també tinc un relat (El cementiri de les putes) per a majors de divuit i jo en tinc 12 (ja t'atraparé). I jo no tinc reparos en admitir-ho: potser estigui un poc pervetitzat, però ja se'm passarà. I, he vist el comentari que li has posat a la tiamat i no sé com no et poso un 0 tan redó com la punta del dit índex que, en aquestos moments, t'estic alçant despectivament. Però tu que et penses, wapa? Molta pajarita molta saltarina, però també un poc mosca collonera, no trobes???
    És molt remolon anar de xula per la vida, mira, un 1 aquí, un 3 allà, i yo soy la mas chula del barrio, no?Mira wapa, a RC no funcionem així. No he vist si has demanat perdó o no, però en cas que no ho hagis fet, ja estàs tardant.
    El relat mira, ni fu ni fa, n'he vist de millors, però almenys supera el Winnie The Pooh, ja és algo.

    Au, adéu i a veure si ens calmem.

  • Sí...[Ofensiu]
    AnNna | 25-11-2004

    Noieta, no vagis de ways...
    el relat en si està bé... axo que comentava la Clàudia de les persones jo també me n'he adonat.... controla! I no sé... no he entès el final....

    Però això si... no em vagis puntuant baix a la gent perquè et dona la gana... perquè tampoc és plan de dirli a algú que el que ha fet es una merda, no???
    Aquí de superiors res... i menys amb 14 anyets.

    aDew!!!

  • Tens raó, Marc[Ofensiu]
    Ilargi betea | 25-11-2004

    Quan vaig fer aquest comentari no havia vist el de la Tiamat. Realment no era gens apropiat.
    Pajaritasaltarina, tens dret a valorar la gent com vulguis i comentar-li el que et roti, però intenta no despreciar la feina dels altres de la mateixa manera que no t'agradaria que t'ho fessin a tu. Si un relat et sembla tan repugnant no cal que el comentis...tu tries, però fent això només aconseguiràs que la gent de la pàgina t'agafi mania.
    Bé, ja veurem com acaba tot aquest merder...

  • Clàudia, escolta'm una cosa :[Ofensiu]
    Marc Freixas | 25-11-2004

    que està molt bé que li donis la benvinguda, però ha passat una cosa que no m'ha agradat gens.

    Resulta que la pajaritas aquesta ha fet un comentari molt despectiu a la tiamat, i això no està bé, i de fet jo ja n'he donat la meva opinió al relat en questió de la tiamat.

    Ho sento, però aquesta vegada no puc donar la benvinguda;
    només puc avisar de la situació que s'ha creat en els fets ja explicats.

  • Benvinguda![Ofensiu]
    Ilargi betea | 24-11-2004 | Valoració: 8

    Per ser el teu primer relat està molt bé, i més tenint en compte l'edat que tens, que joveneta!
    Només volia dir-te una cosa, vigila amb la persona que utilitzes perque hi ha un tros que parles del noi en 3ºpersona i dl'altres que ho fas en 2ª.

    Apa noia, a seguir escrivint!

    Una abraçada i molta màgia!

Valoració mitja: 7

l´Autor

pajaritasaltarina

2 Relats

10 Comentaris

3537 Lectures

Valoració de l'autor: 7.50

Últims relats de l'autor