Contracte literari

Un relat de: Antònia Puiggròs Muset
La Clara havia anat a dormir tard. El maleït SPB (Síndrome de la pàgina en blanc) l’havia mantinguda desperta fins a trenc d’alba en l’intent poc reeixit de redactar un text literari digne on es combinessin diferents estils. Finalment, les parpelles tancades davant l’ordinador i la possibilitat que el nas ensopegués amb el teclat la van dur al llit. El llit, quin meravellós invent!
Demà – pensà- més descansada, revisaré i milloraré el text. Pobra petita història, òrfena de força i de bellesa!
L’endemà al matí, a l’obrir l’ordinador , la narració que havia escrit el dia anterior se li mostrà alegre, exuberant, ferma, plena d’àgils tombarelles literàries.
Abans que pogués refer-se de la sorpresa, un missatge li aclarí el misteri.
“A les 6:00 ha exhaurit els minuts de creativitat corresponents al Contracte Literari associat al seu equip. Recordi que des d’ara, els minuts extres que utilitzi li seran carregats al cost addicional d’escriptora incompetent. Molt agraïts per la confiança que dispensa als nostres productes”
El missatge li corsecà el cor. La força de les seves històries, els seus poderosos personatges, era tot el resultat d’un programa informàtic que desconeixia? Plorà desconsoladament.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Antònia Puiggròs Muset

49 Relats

148 Comentaris

40600 Lectures

Valoració de l'autor: 9.96

Biografia:
Vaig nèixer l'any 57 a les envistes de Montserrat. No sóc pretenciosa al dir que he estat una digna lectora, però no vaig començar a escriure de manera regular fins ara fa un any. I m'encanta!
També m'agrada passejar pels camins rurals, la natura m'asserena, i pels carrers plens de gent i de llums.
Passo molt bones estones llegint els vostres relats, desitjo que us agradin els meus i agraeixo d'allò més els vostres comentaris.
Ah! Em dic Antònia i Escandalós no és un pseudònim que s'avingui al meu caràcter sinó el nom del personatge del meu primer conte: L'Escandalós i l'avi Pau.