CONTACTE BOCA-ORELLA

Un relat de: berguedana
Genèticament ja estava predestinada a xuclar tot el que m’envoltava. La meva mare havia estat una esponja, una esponja luxuriosa que ho xuclava tot.
Les meves formes arrodonides imantaven el sexe contrari. Tenia molts forats per omplir. Els globus oculars em portaven als instruments necessaris per omplir tants receptacles. N’hi havia un que em feia gaudir al màxim. Estava envoltat pel pavelló auditiu i es dirigia cap una trompa que no era la de Fal•lopi, sinó la d’Eustaqui. Quan de la boca del meu amant sortia la protuberància lingual i em començava a fer massatges salivals per tot el cartílag auditiu, la meva pell es transformava en la d’una gallina i les esgarrifances em feien tremolar i donar la sensació com si tota la meva zona capil•lar s’aixequés talment com si estigués veient un film terrorífic. Efectivament, aquest era el contacte sexual que em portava a l’orgasme. M’ho deia tot el meu cos i quan tenia aquest receptacle ple, no hauria pas pogut encabir una altra llengua en l’altre orella perquè el plaer m’hagués portat a l’extenuació.
No ho diguis a ningú, que sigui un secret: el meu millor contacte és el de boca-orella.

Comentaris

  • Bona comunicació[Ofensiu]
    E. VILADOMS | 26-04-2016

    Ja ho diuen, de vegades, la millor publicitat és la boca - orella. En el teu cas no es tracta exactament de publicitat, però no es pot negar que hi ha comunicació.

l´Autor

Foto de perfil de berguedana

berguedana

72 Relats

135 Comentaris

47602 Lectures

Valoració de l'autor: 9.93

Biografia:
La meva afició per l'escriure ve de l'ensenyar a escriure.
M'he jubilat aquest curs després de treballar 42 anys de mestra.