Ànims

Un relat de: sensecor

Algunes vegades les persones arriben a la nostra vida, i ràpidament ens adonem de que això passa perquè ha de ser així, per descobrir un propòsit, per ensenyar una lliçó, per descobrir qui som en realitat, per ensenyar-nos del que desitgem aconseguir. Tu no saps quines son aquestes persones, però quan fixes els teus ulls en ells, saps i comprens que ells afectaran a la teva vida d'una manera profunda. Algunes vegades et passen coses que semblen horribles doloroses i injustes, però en realitat entens que sense que superis aquestes coses mai realitzaràs el teu potencial, la teva força, o el poder del teu cor. Tot passa per una raó a la vida. Res succeeix per casualitat o per sort. Malalties, ferides, l'amor, moments perduts a la grandesa o de pures estupideses. Tot passa per provar els límits de la teva ànima. Sense aquestes petites proves, la vida seria com una carretera recent pavimentada, suau i llisa. Una carretera directa sense rumb a cap lloc, plana, còmoda i segura, més entelada i sense raó...La gent que coneixes afecten a la teva vida, les caigudes i les victòries que tu experimentes, creen la persona que tu ets. Encara que es pot aprendre de les males experiències. Es més, potser siguin les més significatives a les nostres vides. Si algú et fa mal, et traïx o trenca el teu cor, li dones gràcies perquè t'ha ensenyat lo important de perdonar, de la confiança, i a tenir més compte de a qui obres el teu cor...Si algú t'estima estima'l tu a ell, no perquè t'estimin...si no perquè t'han ensenyat a estimar i a obrir els teu cor i els teus ulls a les petites coses de la vida...Fes que cada dia compti i aprecia cada moment, perquè potser mes endavant no tinguis l'oportunitat, de aprendre el que tens d'aprendre en aquell moment. Parla amb la gent que amb la que mai ho havies fet, i actualment escolta'ls i presta-hi aten. T'has de permetre enamorar-te, ser lliure i posar la teva vista a un lloc ben alt. Mantingues el teu cap perquè tens tot el dret a fer-ho. Repeteix-te a tu mateix que ets una persona magnífica i creu, si no creus en tu mateix ningú ho farà tampoc...Crea la teva pròpia vida...troba-la i després viu-la.

Comentaris

  • T'has de permetre enamorar-te[Ofensiu]
    jOaneTa | 13-07-2007 | Valoració: 10

    La millor reflexió de tot el relat:

    "T'has de permetre enamorar-te"

    Ara afegiré algunes més que m'han fet aturar i pensar:

    "les caigudes i les victòries que tu experimentes, creen la persona que tu ets"

    "Crea la teva pròpia vida...troba-la i després viu-la."

    Sensecor, un cop més m'has captivat.
    Petons.

    jOaneTa

l´Autor

Foto de perfil de sensecor

sensecor

150 Relats

160 Comentaris

191721 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
Vaig néixer el 15 de novembre de 1989 a Granollers (aprop de Barcelona). Als dos anys vaig anar-me'n a viure a un poblet perdut per Tarragona i vaig passar allà tota la meva infància. Als 12 o 13 anys vaig tornar cap a el poble del qual vaig pirar quan tenia dos anys i mira aquí estic.

Passo tots el caps de setmana a Barcelona. Que si de festa per aquí, que si fer una volta, que si anar de compres...en fi m'encanta la ciutat de Bcn.

Tinc una personalitat que hem caracteritza molt ja que no em tallo gens a l'hora de dir les coses i no em tallo amb la gent que no conec. Hem considero molt alegre i diuen que sóc molt simpàtic.