ALS MEUS FILLS

Un relat de: montserrat vilaró berenguer
Estimats fills :
Avui es el vostre aniversari. Fa vint-i- set anys que us vaig veure per primera vegada la vostre cara i va ser el dia mes feliç de la meva vida. Jo tampoc com l’anunci no sabia de quin color tindríeu els ulls, més feia nou mesos que estàveu amb mi i us estimava A les 9,50 va néixer la Íngrid i a les 9,53 en Joan, éreu tant grans que el metge va preferir fer una cesària i els vostres pares no si van pas oposar , el que volíem era que tot anés be i la vostre entrada al mon fos la mes bona , com així va ser .L’única cosa que vaig demanar era que l’anestesia fos parcial, volia veure la cara que fèieu, i així va ser. Mai he oblidat aquell instant i demano no oblidar-lo mai. Quan us veig puc reconèixer el bebès que vareu ser en el home i la dona que sou. Alguns aniversaris sobretot quan éreu petits els hem celebrat junts, ara ja sou grans i el vostre treball o el que sigui us allunyen de mi, més jo penso en vosaltres cada dia, no avui perquè
vareu obrir els ulls per primera vegada, aquells ulls clars que heu mantingut en el temps .
Espero que compliu molts i molts anys, hi siguem nosaltres els vostres pares o ja no. Que la vostre vida sigui feliç al costat de les persones que escolliu, la vostre mare sempre les estimarà també. Que sigueu persones de bé com sempre fins ara . Que la vostre vida sigui llarga i tingueu molts descendents a qui estimar. Llavors la vostre mare segurament no estarà ja amb vosaltres, mes els puc imaginar. I no m’allargo més, sols us dic moltes felicitats i un venturós dia del vostre aniversari. La vostre mare que no sap gaire d’escriure però que hi te molta dèria en fer-ho. Una
forta abraçada.

Comentaris

  • M'has fet recordar[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 16-08-2016

    el moment del naixement dels meus cinc fills.
    Recordo, quan va mèixer la primera, (els he tingut tots sense cap mena d'anestèssia) que no havia passat ni un segon del part que vaig dir: Deixeu-me la meva filla que jo l'he parit.
    Un relat molt tendre, Montse.

    Una abraçada

  • Bon relat[Ofensiu]
    montserrat vilaró berenguer | 15-08-2016 | Valoració: 10

    Una bona felicitació, bn trobada

  • Marassa[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 14-08-2016 | Valoració: 10

    Una persona que escriu això als seus fills és que és una marassa! Felicitats també a tu per haver-los parit. Una forta abraçada, Montserrat.

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de montserrat vilaró berenguer

montserrat vilaró berenguer

464 Relats

1635 Comentaris

324409 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Tota la meva vida he sigut lletraferida. M'agrada molt escriure, perquè
a dins meu està ple d'històries i tinc com una necessitat d´explicar-les
Per mi és un plaer compartir somnis i pensaments amb qui tingui la paciència de llegir i procurar entendre els meus humils escrits ,fets amb tot el meu cor. Moltes gràcies per la vostra gentilesa.