UN AVIÓ DE CINQUANTA ANYS

Un relat de: montserrat vilaró berenguer
Quan vaig decidir viatjar a Egipte va ser per un impuls dins meu, sempre havia volgut anar-hi. Vaig revisar la meva pobra economia, això si escurçant per un cantó o altres despeses que no em semblaren imprescindibles.

La meva filla tenint en compte que era festiu em va acompanyar a l'aeroport de Barcelona, em vaig estalviar els diners del pàrquing, això li vaig agrair com la companyia del marit i del meu net que m'acomiadaren allà.

Vaig passar molts controls i en tots sonava tot el que portava inclòs el cinturó que ja vaig desistir de portar, amb mi ja sé que sempre sona tot en les alarmes.

Asseguda davant de la porta d'embarcament vaig veure que el viatge seria sucós. Una noia del país del Messi plorava desconsoladament perquè havia perdut una maleta en el viatge del seu país a Madrid on es va trobar amb la seva mare i avis. La mare li deia busca filla busca, deus tenir un comprovant per anar a reclamar. La filla va treure de la bossa, una cartera de maquillatge, un diari i un munt de coses i enlloc, la mare va ser la que revisant, una butxaca el va trobar. Més ella plorava perquè deia que tota la roba que portava no la trobaria i tenint en compte que era una mica grassoneta ni la mare ni l'àvia que eren primetes li podrien deixar quelcom. Jo que soc com soc li volia dir. – Nena no pateixis que jo en porto un munt que no sabre què fer-ne. Però vaig callar, perquè no sabia si anava al mateix vaixell pel Nil.

Quan vaig pujar a l'avió vaig quedar garratibada, era l'avio més antic que he vist a la meva vida, si no tenia cinquanta anys en tenia cinquanta-cinc.

El viatge bé, collonut una parella que no diré d'on era perquè no fos cas que llegissin això, varen ser els meus companys de vol, l'un deia a l'altre- no ho sap ningú oi que anem plegats? Però plegats sí que anaven, ja que eren uns companys amorosos que de petons i acaronades en feren un munt. Jo llegia un llibre sobre Egipte i mirava per la finestra, vaig voler finestra sempre m'ha agradat mirar, i us asseguro que vaig veure territori africà i un mar molt blau i una posta de sol impressionant. El relat continuarà.

Comentaris

  • Un relat amb humor... [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 10-11-2023 | Valoració: 10

    De bona classe, senzill, i a la vegada amb un bon viatge a l'Egipte. M'ha divertit d'allò més. Ha ha ha ha ha! Amb molt bona ocurrència.
    Ets un crac, Montserrat.
    (No sé per què has posat el teu nom i els teus cognoms en minúscules, des de fa molts anys, quan els noms i els cognoms s'ha de posar en majúscules. Ha estat una errada tècnica. Dic jo!)
    Cordialment i fins demà. Bona nit.
    Perla de vellut.

  • Aeroport[Ofensiu]
    SrGarcia | 10-11-2023

    A tots els viatges l'estada a l'aeroport i l'avió són, amb diferència, el pitjor que hi ha, una autèntica tabarra. Esperem que el relat continuï amb explicacions que ens animin una mica més, a Egipte no en manquen de coses així.

  • De moment...[Ofensiu]
    Prou bé | 10-11-2023

    ...el relat promet. Llegiré continuació.
    Amb total cordialitat

  • Gaudir...[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 09-11-2023

    d'un vol és el principi per poder gaudir d'una bona estada en qualsevol país. La il.lusió i la predisposició són importants, observar el que passa a l'entorn, passar per sobre els núvols i veure la terra des d'un lloc elevat amb una perspectiva complement diferent.
    Espero llegir el següent capítol d'aquest viatge a Egipte, a veure quines aventures ens expliques.

    Una abraçada Montserrat.

    Rosa.

l´Autor

Foto de perfil de montserrat vilaró berenguer

montserrat vilaró berenguer

464 Relats

1635 Comentaris

324567 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Tota la meva vida he sigut lletraferida. M'agrada molt escriure, perquè
a dins meu està ple d'històries i tinc com una necessitat d´explicar-les
Per mi és un plaer compartir somnis i pensaments amb qui tingui la paciència de llegir i procurar entendre els meus humils escrits ,fets amb tot el meu cor. Moltes gràcies per la vostra gentilesa.