A fosques.

Un relat de: AiDuS

Entràvem a casa a fosques. Durant tota la nit havíem begut més del normal i ara, inconscienment tocàvem fugaçment els nostres cosos...

Et va costar clavar la clau al pany de casa, però una vegada ho vas fer va ser la nostra perdició. Vam entrar ràpidament, la foscor insinuava formes càlides i eròtiques que em feien bullir la sang. El pols se m'accelerava i de sobte et vaig sentir molt aprop de mi... La teua respiració a la meua nuca em va excitar i se'm va esborronar tot el cos.

Les teues mans m'envoltaren deslligant un a un cada botó de la meua brusa, mentrestant, continuaves respirant a la meua nuca. Em palpaves els pits amb tanta finura que els mugrons se'm van posar durs en segons. Acariciaves cada racó del meu cos, era com un suau massatge per la meua esquena, unes suau pessigolles pel meu estòmac i un cúmul de plaer als meus pits!

Necessitava entrar en conacte amb el teu cos, i jo no vaig ser tan fina i pacient com tu... Et vaig llevar el jersei d'una estirada i prompte ens vam quedar pit contra pit. Sense moure't en cap moment vaig entendre que tenies ganes de fondre't amb mi... Vaig començar a fer-te besos per allà on volia, al voltant del teu perfecte melic, rastrejant la teua pell suau i daurada, pujant fins al pit i llepant tímidament els teus mugrons...
Vas sospirar, vaig fer un xicotet i silenciós riure i et vaig desnugar el botó dels texans. Em vas fer parar i em vaig espantar, pot ser anava massa ràpid, pot ser sols pretenies un joc de carícies, pot ser...

Em vas fer parar i em conduires a una habitació. Tot estava al seu lloc i el llit semblava que ens cridava apassionadament. Em vas deixar caure sobre el llit, els llançols freds van fer que se'm posés la carn de gallina i les teues carícies cada vegada m'agradaven més! Vas jugar amb el botó del meu pantaló i no vas tardar massa en baixar-me les calcetes. Estava totalment despullada sobre el teu llit, a tu sols et quedava llevar-te la roba interior, la qual vaig conseguir llevar-te amb la boca, fent xicotets mossos.

Estàvem més prop que mai, ens desitjàvem com mai ens haviem desitjat, ens tocàvem, ens besàvem, ens llepàvem... Vaig arribar al teu sexe, el tenies humit i obert. Vaig jugar amb ell, t'agradava i a mi m'encantava tocar-te'l. Tu recorries el meu cos amb la teua llengua, ho feies amb suavitat i quan vas arribar al meu sexe vaig veure el cel!

Estàvem les dos despullades sobre el teu llit, entrellaçades amb una postura ben estranya ens foniem una amb l'altra... Érem dos dones arrebossades amb plaer.

Comentaris

  • sucdetaronja | 02-06-2007 | Valoració: 10

    gran relat...

  • Bolet | 30-05-2007 | Valoració: 10

    baba.gif has fet un relat lèsbic!!!!! m'encanta T_T

    babes_grans.gif

l´Autor

Foto de perfil de AiDuS

AiDuS

68 Relats

148 Comentaris

64541 Lectures

Valoració de l'autor: 9.49

Biografia:
Perquè m'agrada escriure... Però no que em llisquen!

Albaidina amb orgull. Nascuda al 1988 i estudiant de F.Catalana a València...

Somie molt, i el que somie ho escric. Pense molt, i el que pense ho escric. Critique molt, i el que critique ho escric.
Així que tot el que llegiu ho crec, bé siga com ho he escrit o totalment al contrari...

aida_albert@hotmail.com