Vallparadís country

Un relat de: Antonio Mora Vergés

La convocatòria era per les 6 de la tarda del diumenge 22 de juny de 2.008, al carrer Salmerón a la pista de bàsquet situada justament damunt del torrent que dóna al barri. El sol d'aquest segon dia d'estiu tenia però ganes de fer-se notar, i amb bon criteri tothom ha deixat passar l'espai de temps que calia perquè l'ombra dels grans arbres permetés dur a terme la ballada. El country és una festa i així ha estat també en aquesta ocasió; com no podia ser d'altra manera - som catalans - s'ha imposat el seny.

El Country curiosament conserva l'esperit clàssic de la Festa Major : és totalment participatiu, i alhora per als espectadors esdevé un espectacle de grata contemplació; precisa únicament d'un equip de so, i d'un espai ampli per acollir als balladors; i certament està obert a tothom, tant pel que fa a la seva edat, condició social , lloc de procedència , i fins de residència. En feien notar que en aquesta ballada de la Festa Major del Barri de Vallparadis a Terrassa, participaven persones d'almenys els següents llocs: Viladecavalls, Cerdanyola del Vallès, , Castellar del Vallès, i per descomptat de Terrassa, del mateix barri de Vallparadis, Gràcia, i d'altres llocs i barris; un absolut èxit que s'ha d'agrair molt particularment a l'Associació de Veïns que s'estrenava pel que fa a l'organització de Ballades de Country.

Un prec pel futur; almenys als balladors cal obsequiar-los si més no, amb una ampolla d'aigua. En el pitjor dels casos això us representarà incrementar les despeses de l'Associació posem entre 10 i 30 €, us aportarà però, a banda de l'agraïment dels balladors, el reconeixement públic quan a la tasca d'organitzar activats. Fer les coses com cal acostuma a no ser gaire onerós. Fins podríeu cercar algun sponsor.

Llevat d'aquest darrer prec, [ que volem fer extensible a qualsevol Entitat i/o col·lectoiu que organitzi ballades ] insistim en l'èxit absolut quan a l'assistència de públic i balladors, i en les òptimes condicions de l'espai escollit.

Felicitem a l'Associació de Veïns de Vallparadis per l'organització d'aquesta primera Marató Country !!

Avis i convocatòria : El grup de Country de Castellar del Vallès, us espera a tots/es el proper dissabte 28 de juny, a les 22,00 hores, a la Plaça de l'Espai Tolrà [ sembla que tenen garantit un temps esplèndid i fins una calor moderada ]. Us esperen a tots !!!


© Antonio Mora VergésComentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda:

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6758 Relats

983 Comentaris

5064739 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com