Una vegada més.. No Al Racisme!

Un relat de: Evaaa

Creus que el color de pell canvia la persona? Vivim en un món on tots pensem per nosaltres mateix, tanquem els ulls i ens amaguem quan veiem problemes, poques vegades oferim el que tenim als necessitats, tenim una bena als ulls que ens tapa la realitat , no ens deixa veure el que ocorre als altres llocs, sols veiem i pensem en el que ens ocorre a nosaltres.

No ens parem a pensar que la gran majoria dels immigrants s´han vist obligats a eixir del seu país per motius econòmics, socials, etc.
Hem de pensar que aquesta gran majoria no ha immigrat per plaer sino per obligació.

Molts d´aquests immigrants saben el que es van a trobar al país on arriben, menyspreu de la gent , falta de treball, falta de habitacle, saben que van a aprofitar-se d´ells, que no van a ser tractats igual que els altres, aixina i tot, sabent tot açó, ells vénen, decidits a enfrontar-se al que es puguen trobar al país on van, per què ho fan? simplement perque el que estan vivint al seu país d´origen no és vida.

Per què hem de jutjar-los pel seu color de pell? si sols venen en busca d´una vida millor, una vida digna de qualsevol persona...

També podríem dir com a contra de tot açó , que generalment des que vénen immigrants, han augmentat els robatoris, i s´han format bandes de delinquents. Però... ara pensem... qui són els que treballen en l´agricultura? qui està dirigint el tràfic amb tot el Sol? millor dit, qui fa els treballs que nosaltres no volem? efectivament, els immigrants, sense parlar del que cobren, que tots sabem que és un sou molt inferior al nostre.

En conclusió, per que no ens llevem la bena dels ulls? per què no obrim els ulls d´una vegada i deixem de comportar-nos com a xiquets? perquè això és el que fem, comportar-nos com a xiquets.

Una última questió, si algun familiar teu tinguera un accident, el dugueren a l´hospital, li feren una transfusió de sang imprescindible per a poder continuar vivint, i després et digueren que eixa sang és d´una persona d´una altra raça, per exemple d´una persona de color, que faries? dir que li tragueren la sang al teu familiar? pensa-ho..

Tots ens necessitem alguna vegada, i tots junts podem aconsegir la igualtat.

Comentaris

  • el que és molt trist[Ofensiu]
    ANEROL | 10-07-2007 | Valoració: 10

    a més a més, és que la gent d'aquí s'ha oblidat que el nostre pais i la nostra nació han exportat mils i mils d'immigrants

  • bona voluntat, però.........[Ofensiu]
    joan-arcaic | 30-06-2007

    diuen que l'infern es plé de bones intencións.
    creure que no pre-jutjem a la gent es utòpic. ùtòpic, en gran part per què el cervell humà funciona pre-jutjant (quant el nostre cervell veu una cosa per primer cop, busca dins les "imatges" que ja coneix per fer-s'en una primera idea.....)
    pre-jutjem a la gent.
    quant anem a lligar.
    quant comprem el pà.
    quant el totxo de l'antitat bancaria triga dos minuts per atendre'ns per què està parlant per teléfon.
    pre-jutjem quant algú truca a la porta de casa nostre.
    pre-jutjem quant anem pel carrer. aquella és una meuca, segur, una faldilla tan curta es ho que indica; aquell altre és un especulador, segur, el vestit Massimo dutti el delata.....
    el problema es creure que som més del que som. mola creure's alguna cosa important, pero potser no ho som. no som bones persones, per que la bondat no existeix (es tracta només d'una idea humana i per tal totalment subjectiva; cadascú té la seva noció de bondat o maldat).