La justicia guanya..

Un relat de: Evaaa

Carmen i Vicent eren una parella aparentment feliç.

Tots els matins, Carmen es despertava abans que Vicent per a anar a treballar. Eixia de casa sense que Vicent ho sabera. Quan tornava, es posava a treballar en les feines de casa i preparant el dinar. En acabar de dinar, anava a casa d´una veïna fins les tres, que entrava de nou a treballar. Quan arribava a casa, després d´una tarda de feina es posava a fer el sopar. En acabar, agafava el tabac i les claus i es dirigia cap a la part baixa del poble, passava unes dues hores fora de casa.

La gent la veia com una dona divertida, extravertida i feliç, pero ningun d´ells sabia realment la veritat.. Carmen no volia estar mai a casa per a no veure al seu marit Vicent, ja que aquest la maltractava.

Els dies de Carmen eren un mal viure, un infern, sempre estava aterrada, al pareixer de Vicent tot el que feia estava mal, no feia res be, tot es podia millorar. Vivia amb por, la seua vida era un profund forat negre, no trobava la llum, sempre estava trista però, quan eixia al carrer ho intentava disimular, no volia que la gent sabera el que li pasava..

Tots els matins quan obria els ulls es preguntava.. " Que m´espera huí? Insults? Patades? Una pallissa? O tal vegada huí siga el meu últim dia amb vida?"

Moltes vegades es posava a pensar, i el seu cap es plenava de preguntes.. "Quin dia agafaré les maletes i desapareixeré d´ací? Qui dia pedré la por i ho faré?"

Fins que un dia, després de rebre una forta pallisa, Carmen va dir.. " Fins ací! Ja no puc més! Et deixe! Me´n vaig dací! " I eixa mateixa nit, mentre Vicent dormia, Carmen va fer les maletes i se´n va anar. Pero abans d´eixir de casa, va escriure una nota per a Vicent que deia:

Fins ací hem arribat! No et soporte més! Mai havia conegut una persona com tu! No et mereixes tindrem al teu costat, me´n vaig. Me´n vaig lluny, on no pugues trobar-me, on no puga sentir les teues paraules de despreci.. On no puga voret mai més!!!


TAL VEGADA CARMEN TINDRIA QUE HAVER ACTUAT DE DIFERENT MANERA I DENUNCIAR A VICENT.. PERO CARMEN VA DONAR UN GRAN PAS, EL VA DEIXAR, I VA ANAR LLUNY, ON ELL NO LA PODERA TROBAR.. CARMEN VA TINDRE POR DE DENUNCIAR-LO, VA TINDRE POR DE QUEDAR-SE..
PERO ARA JO DIC: DONES MALTRACTADES, NO FEU COM CARMEN, NO AGUANTEU TANT DE TEMPS, NO TENIU PERQUE AGUANTAR EIXE INFERN! DENUNCIEU-LO! RECURRIU A LA JUSTICIA! DAVANT ELS MALTRACTAMENTS, LA JUSTICIA GUANYA!

Comentaris

  • Feliç 5è Aniversari d'RC[Ofensiu]
    mar - montse assens | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • és un tema dur[Ofensiu]
    ANEROL | 23-07-2007 | Valoració: 8

    però no és tan sencill.

Valoració mitja: 9.33