Per què no volem un món perfecte?

Un relat de: Evaaa

Teniem un món perfecte, si, teniem..

Mirem-lo ara, res és com abans.. Què hem fet?

L´enveja, la corrupció, o simplement la diferència de creences o colors de pell, han fet que creem un món totalment diferent, un món pijor, on cada dia hi ha milers de morts per acció de l´home. Per què? Per què ho fem?
A hores d´ara encara no he pogut entendre el perquè, sols he arribat a la conclució que per a molta gent els diners i l´enveja són molt més importants que la vida de les persones.

Per a mi, no hi ha res, absolutament res, més important que la vida d´una persona, i com jo, hi ha molta gent. Però en canvi hi ha d´altres que no pensen el mateix, sols pensen en ells i en viure rodejats de luxes, que moltes vegades no són necessaris per a viure.

No entenc perquè vivim en un món així, podriem tindre un món perfecte, i viure tots en pau, ser tots amics, i no existir les guerres, ni la violencia, tot seria perfecte. Per què no volem un món perfecte?

Som exigents, i mai ens conformem en el que tenim, sense donar-nos compte del que passa als llocs on la gent no és tan afortunada com nosaltres, aquells llocs on la gent no te ni per a menjar, i que per un simple refredat, mor, i ells, ells són molt menys exigents que nosaltres, amb aigua, un poc de menjar i una casa mes o menys digna, és conformen. I nosaltres? Nosaltres que volem? Nosaltres, ho volem tot..

De vegades imagine que si tots els diners que s´utilitzen per a fabricar armament és gastaren per a millorar el món, i aconseguir que tots tinguerem les mateixes oportunitats, viuriem en un món perfecte, i poc a poc aconseguiriem que no hi haguera gerarquia de classes, que tots estiguerem al mateix nivell, que tots siguerem iguals..

Però clar arriba el moment de deixar d´imaginar, i veure la realitat, res és com jo imagine, res és com a mi m´agradaria..

Em senc furiosa per no poder fer res, per no poder ajudar tota eixa gent que necessita la nostra ajuda, i que nosaltres, en lloc d´ajudar-los els perjudiquem destruint tot alló que tenen, i ocasionant moltissimes morts.

Com m´agradaria poder canviar el món!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer