una nit, un desig, un somni.

Un relat de: flor d'hivern

No hi havia llum. Jo estava estirada al llit, pensant. Pensant amb ell. I tocant-me, tocant-me per tot desitjant sentir el seu cos. De sobte es va obrir la porta i vaig veure la seva silueta. Sentia la seva respiració, se m'acostava. Es va asseure al llit i em va destapar. Em agafar carinyosament i em va alçar per treure'm la camisa de dormir mentre em llepava els pits. Podia sentir la seva olor de calent, els seus sospirs, el batec del seu cor, ràpid i fort. Sentia la seva mà tocant-me per tot el meu tors, fins que va arribar a la part més compromesa. Va fer lliscar els pantalons avall i, en descobrir que no portava roba interior, vaig notar el seu somriure diabòlic.
Tan tendrament com mai ningú ho havia fet, em va començar a llepar prop de la part conflictiva mentre les seves mans continuaven lliscant per tot el meu cos. El vaig agafar i me'l vaig apropar encara més. Com si no portés roba, es va posar a sobre del meu cos nu i vaig sentir el seu sexe tan aprop del meu que no em vaig poder resistir a agafar-lo pel seu darrera i empènyer-lo fins a mi. Va fer uns quants moviments dolços i ens vam unir en un sol cos. Ell i jo, esbufegant com dos bojos, movent-nos, cridant, fins arribar al punt culminant.
Ell es va enretirar de dintre meu i quan vaig obrir els ulls, ell ja no hi era. De fet, era impossible que hi fos, ell estava massa lluny de mi. Potser ja en un altre món.
Ell, ell, ell...només ell està al meu cor, només ell em podrà tocar.

Comentaris

  • Feliç 5è Aniversari d'RC[Ofensiu]
    mar - montse assens | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

l´Autor

Foto de perfil de flor d'hivern

flor d'hivern

4 Relats

3 Comentaris

3626 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00