Una llegenda

Un relat de: lwrence

Explica una llegenda, que ja no hi han nimfes que s' enorgulleixin de la seva bellesa, des del dia que van conèixer a la dolça mortal de les terres del nord i que rivalitza amb Afrodita en demostrar-li a Zeus quant d' intens és la lluentor dels seus ulls...
Explica la llegenda que Ciceró ja no acompanya als nouvinguts al seu cor, per que aquest, com ple del murmuri del Déu de l'aire, impedeix amb el seu alè assossegat que qualsevol mortal s' atreveixi tan sol a fregar fibra sensible del seu sentiment... potser va comprendre ja Neptú, que tota la força de les seves ones no son suficients per a enderrocar les muralles de Jericó, i que la trompeta màgica que ho aconsegueixi, és la que estigui formada per els seus llavis murmurant tímidament que les dones com ella, també poden ser estimades.

Explica la llegenda, que Eter, va engendrar el cel i la terra perquè sobre els dominis de la deessa Gea, pogués ella trepitjar i que des de les altures no ni hagués mes majestuositat que contemplar-la només quant Morfeo, cansat de bressolar-la, la deixa en el raig de la llum diària que fa que avui es torni a sentir-se estimada.

Explica la llegenda, que quant coneixes a un ésser com ella, s' acaba la separació entre la lluna i el sol, entre la terra i les estrelles. Explica la llegenda que Iris ha deixat de tallar la cabellera a les donzelles que anaven a morir d' amor, per que Apolo, va claudicar als encisos del seu somriure... ni el mateix Eco, va ser capaç de capturar la seva veu, esquerdant la frontera de l' irreal... Es diu que Leandro, ja no va nedar mes, seguint l' estela del fanal de la seva estimada, i àdhuc seguix avui preguntant-se per que la seva llum el va apartar de seguir viatge al desconegut.... Segueix encara avui Penèlope, teixint per el dia el que desfà per la nit, però sabent que el seu Ulisses ja no tornara a Troia... L' espera serà eterna, per que el seu estimat va marxar a la recerca de una quimera.

Explica la llegenda, que Júpiter esta molt preocupat per l' alteració que la seva presència esta causant en l' Olimp dels deus.
Explica Júpiter, que el dia que ella va aparèixer en la vida dels mortals, l'equilibri entre la calma i la tempestat va quedar alterat, que Cassandra va tornar a profetitzar que les fletxes de Cupido s' havien disparat sobre dos mortals, i una vegada mes, ningú la va creure, ningú va reparar en ella quan va alertar que l'encís màgic d' una il-lusió s' esta teixint en el bosc de les Nimfes.

Si amb un parpelleig de les seves pestanyes aconsegueix il-luminar el mar, llavors, potser les sirenes ja no murmurin mes càntics, per a fer naufragar mes vaixells... potser jo solament sigui capaç de naufragar en el seu encant, en l'oceà de la seva simpatia, i en la cascada de la seva bellesa... potser jo solament em basti en suplicar-li a Caront que guiï la meva ànima cap a la seva, que els meus passos porucs van deixant petjada en el camí que em porta cap al edèn del seu cos.... com un estel, atret per la força de la seva atracció, i deixant, després de veure-la un sentiment d' il-lusió, i potser de passió.... així embriagat pels efluvis de Bacus, convertint cada espurna de la seva presència en la ultima gota del got que es vessa per la meva gola per a hipnotitzar-me d'ella....

Explica la llegenda, que Poseidó em va introduir en el domini del seu mar, per a convertir-me en infinita gota d'aigua, que va aparèixer en els seus ulls, relliscava per la seva galta per a morir en la dolçor dels seus llavis, romanent allí eternament, confonent-se amb l'aigua que emergeix del seu paladar.

Explica la llegenda, que Dafne, va baixar del seu pedestal i va rendir tribut a la nova inquilina de la muntanya de la bellesa, que Heros no va permetre mes foc que aquell que consumia a un simple mortal, per provar si la seda tenia el mateix tacte que la seva imaginada pell, foc per saber com seria el tacte dels seus llavis amb els meus, foc que li cremava pensant en l'anhel de tenir-la entre els seus braços...

Explica la llegenda que algú s'està enamorant d' ella, que algú esta desitjant tenir-la, abraçar-la, besar-la....

Potser tot sigui una llegenda...

La llegenda que jo m' imagino amb ella.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

lwrence

4 Relats

3 Comentaris

4729 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
M encanta el viatjar i escriure sobre les coses que veig..sobre les persones, les cultures...i de tant en tant faig una petita incursiò a altres camps de l' escritura.....a pesar de que la meva llengua materna es el castella, intento adaptar les meves experiencies al catala, cosa que no sempre m' hes facil..