UNA BUDWEISER TOT MIRANT GAMES OF THRONES

Un relat de: LLENÇOL DE NIT
Estic assegut al sofà mirant un capítol de *Game of Thrones*. La meva Daenerys Targaryen se n’ha anat a dormir i jo m’he quedat sol enganxat a un nou capítol de la nova temporada. Sang i fetge entre els Stark i els Lannister. Una Budweiser ben gelada m’acompanya i en faig un glop curt per assaborir-la llargament. Un fil de frescor se m’escapa per un costat dels llavis i em regalima coll avall fins al pit on un gruix de pels frena la trajectòria descendent.
Tinc els ulls tancats mentre gaudeixo del sabor gelat de la cervesa. Sense comptar-hi , sento com una llengua coneguda em repassa el fil de frescor que m’ha baixat pel coll . Ressegueix tot el camí , coll amunt , fins arribar a la boca, i allà , es fa lloc burxant , tota humida, a la recerca de l’origen d’aquell reguerol refrescant. Evidentment responc a la crida amb ràpida immediatesa i m’agafo amb ganes en aquella llengua afamada.
M’ataca pel darrera el sofà , les seves mans em ressegueixen el pit i noto la seva escalfor darrera el meu coll . Em mossega amb molt de compte l’orella i sento el seu respirar tant a prop que m’esborrono sencer. Em toca els mugrons amb delicadesa, se’m posen durs i excitats. Des de la seva posició, al meu darrera, m’estira amunt la samarreta i me la treu, deixant-me mig despullat, assegut al sofà, ja indiferent al que passa a la pantalla de la televisió.
Continua, sense pressa , resseguint el camí que li indica el borrissol del meu tors, baixant cap al melic. No hi fa res , no li interessa i ressegueix més avall la silueta que els calçotets ajustats no poden dissimular. Se m’acosta a la orella i em diu xiuxiuejant :
.-que em faràs esperar gaire xato? Tinc ganes de veure que m’amagues.!
Ràpidament em desempallego del poc que em quedava per treure’m i em quedo completament nu a la seva disposició.
Està dreta darrera el sofà i sinuosa , s’aboca damunt meu. Jo encara assegut, m’aclofo , veient com cauen damunt del meu cap, dos pits preciosos que s’acosten a la meva boca perquè hi jugui d’aquella manera que tant m’agrada. Noto com s’excita i s’escalfa amb aquella dedicació. Jo hi gaudeixo , i veig que ella es va posant d’aquella manera tendra en que tot li fa profit. La vaig treballant , mentre les seves mans m’engrapen aquella font de plaer que tinc a l’engonal. Quan em toca, perdo el mon de vista. La desitjo amb intensitat i en vull més. I ella també en vol més, ho vol tot. Està afamada i cerca amb voracitat aquell volcà de voluptuositat que te a dos pams de la cara. Avança a la recerca de la seva font de desig, i amb el seu afany i el seu desfici, em posa al meu abast el seu sexe rosat i obert , perquè el tasti i me n’ocupi com cal.
...............

Disculpeu, que us deixi ara, però m’entendreu, se m’ha girat feina!! Que us haig de dir.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

LLENÇOL DE NIT

3 Relats

0 Comentaris

1474 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00