SESSIO DE IOGA NATURISTA

Un relat de: LLENÇOL DE NIT
Les vuit del vespre i avui m’estreno a classe de ioga. No es una classe Standard. És una sessió de ioga naturista que me la va recomanar un amic amant de noves experiències . Jo soc d’aquells que a l’estiu per casa m’agrada anar despullat de cap a peus. M’agrada sentir la meva nuesa i em sento còmode veient el meu cos . Millor dit, després de l’hivern necessito un període de retrobament amb el cos, lliurar-lo de la roba quan es pot , i recordar-me que cal cuidar-lo i mimar-lo. Quan la teva nuesa només la veus tu , actues d’una manera, però quan l’has de compartir en grup , a la platja , al vestuari del gimnàs , amb la parella , llavors tens en compte petits detalls que vols cuidar del teu aspecte. Les tisores i la maquineta d’afaitar ajuden a mantenir un cos d’aspecte més cuidat.
Doncs tornant a l’experiència d’avui, he arribat al centre naturista, amb un cert nerviosisme. Estic acostumat a la meva nuesa en privat , amb la parella , al vestuari del gimnàs , fins i tot en algunes platges poc transitades . Avui però m’enfronto a una situació a la que no estic acostumat. La meva nuesa en un grup mixt de gent desconeguda, on he d’aprendre a moure’m en la curta distància , i per un període de temps prolongat, per fer una activitat lúdica de meditació i relaxació.
Una vegada passada la porta de recepció, m’han acompanyat a la sala on s’impartirà la classe que està a punt de començar. M’ha dit la noia que m’ha rebut que ja puc entrar a la sala, que he de deixar la roba als armariets laterals i que només em cal una tovallola per posar damunt del terra de fusta. Mentre em despullo i endreço la roba sento un murmuri de veus que parlen i en destaca una que recomana a tots que es col·loquin en la posició per començar.
Respiro a fons , amb la tovallola als dits i avanço deixant enrere el separador . Veig a tothom d’esquena. Estan asseguts amb les cames creuades i el mestre m’indica que m’incorpori al grup a la darrera fila, on encara hi ha espai per posar-se.
Em tranquil·litza ser al darrere, al menys avui, en la meva primera sessió. Em poso com els demés en la postura de Loto, que em fa sentir exposat i vulnerable , però el grup em transmet confiança i em relaxo. Amb els ulls tancats , ignoro totalment l’entorn i segueixo les instruccions del monitor. Respiracions profundes i esquena ben dreta. Em tiben alguns músculs, però ja és normal quan fa dies que no vas a classe.
Els monitor ens fa posar drets, i ens indica que fem la postura de la grulla. Com no estic acostumat al nomenclàtor de postures, m’espero a veure els altres que fan per seguir-los. Recony! , veig que tots es dobleguen el tors endavant deixant les cames rectes buscant tocar amb la palma de les mans el terra. Mentre ho observo i me’n faig la idea del que he de fer, no puc evitar contemplar el panorama que tinc al davant, una filera de culs de totes les mides encarats cap a mi , mostrant-me les intimitats més íntimes . Intento asserenar-me i fer la postura que el monitor ens ha indicat. No vull, però sento que el meu penis reacciona i lleugerament augmenta de volum. He de pensar en una altra cosa, no vaig per bon camí, i si continuo així em trobaré en una situació torbadora.
Concentrat en el que he de fer, dret i doblegat endavant amb les mans planes tocant el terra, sento com s’obra la porta i entra algú que ha arribat tard. Jo tanco els ulls, i no miro enlloc , per controlar aquella fera que tinc entre les cames que m’avisa que avui pensa fer el que li doni la gana .
Noto la presència d’algú que s’ha situat al meu darrera, i deu estar veient la meva nuesa de ben a prop. Es deu haver posat en la postura que estem tots, perquè he notat un lleuger corrent d’aire que m’ha acaronat les natges , quan s’ha doblegat. Noto la seva proximitat i la fera segueix inflant-se. Estic neguitós pensant en el monitor. Espero que em deixi temps per....

I el monitor s’incorpora i diu en veu alta : be, posem-nos drets , i ....................Glups!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

LLENÇOL DE NIT

3 Relats

0 Comentaris

1474 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00