Un retrobament inesperadament dolent

Un relat de: phanthon

És un dia qualsevol de juliol el Sol crema i És intens en un poblet no gaire gran vora la platja, avui a la nit he quedat amb un vell amic que venia amb mi a l'institut, l'Enric, l'alumne suposadament exemplar de la classe, ja que havíem sigut bons amics en aquella època tot i que ara ja feia mes de sis o set anys que no el veia. Son les sis de la tarda o sigui que encara tinc temps ja que havíem quedat a les 9:30, aprofito per anar a comprar un gelat i menjar-me'l tot passejant per la platja, després em poso dins l'aigua i nedo una estona fins que veig que ja només queden trenta minuts per l'hora de l'encontre o sigui que m'afanyo a anar cap a casa a dutxar-me i vestir-me mínimament mudat.
Just quan surto de la dutxa sona el timbre i m'obliga a vestir-me ràpidament i anar a obrir però la persona que em vaig trobar a la porta no era la que jo m'esperava, semblava un vagabund i feia una mica de pudor sincerament, lògicament no el vaig convidar a passar ja que no el coneixia de res però després em va dir que era l'Enric i que estava involucrat en una banda de criminals mundialment famosa, em va demanar que el deixes entrar però no vaig voler li vaig dir que si volia anàvem a parlar a fora que estaríem mes tranquils, naturalment al no reconèixer l'Enric que jo coneixia em vaig endur una arma blanca sense que se n'adonés per si tenia problemes en algun moment. Un cop a baix em va començar a demanar ajuda i fins i tot vaig arribar a entendre que em demanava que entrés a la banda però al veure que jo m'hi negava i que a més tenia intenció de marxar i deixar-lo allà es va començar a posar violent i va agafar-me pel coll, jo no sé perquè em vaig posar més nerviós del compte i vaig treure el ganivet i el vaig atacar, just en aquell moment en què vaig aixecar el cap per mirar amunt em vaig adonar que hi havia una finestra indiscreta, un home havia estat mirant l'escena tota l'estona i suposo que no haurà dubtat a trucar la policia. Un segon després d'això va arribar un cotxe dels mossos i se'm va endur, al final no sé ni com ni perquè vaig arribar al destí que el meu "amic" em proposava i tot per culpa d'una finestra indiscreta, una casualitat, un impuls.

Comentaris

  • indiscreta indiscreta...[Ofensiu]
    LauraS | 22-05-2007 | Valoració: 7

    ai ai a vegades quan menys t'ho esperes tens allà una finestra on algú per pura casualitat esta contemplan el panorama i tu n'ets el perjudicat.
    Molt bé, m'agradat

    Ànims i segueix així!

  • Fabregat | 21-05-2007 | Valoració: 8

    La finestra indiscreta, jiji una altre manera d'afrontar el títul!!
    Ànims crac!

  • albamartin | 21-05-2007 | Valoració: 8

    la veritat és que aqest relat, m'ha agradat més que tots els altres, no hi ha ties, casualitats de la vida, sort inexplicable..jajajaja.

    m'ha agradat!!avera el proximmmm



    aaniiiiiiimms=)

  • Respte superat[Ofensiu]
    BOLZANO | 20-05-2007 | Valoració: 7

    No és ben ben la finestra indiscreta que m'havia imaginat, però la història està força bé, jo potser hagués continuat el relat amb el tio mirant per la finestra del recinte on acaba, tot mirant com passa la vida, una vida perduda, una vida destroçada.

Valoració mitja: 7.5

l´Autor

phanthon

3 Relats

16 Comentaris

2914 Lectures

Valoració de l'autor: 7.56