un món imaginari

Un relat de: mezzanine

Partiré de la idea de que tots som inocents, és clar, la naturalessa, que es sabia, no ha dotat al mon de maldat, d'aixó ha estat només un responsable : la raça humana.

Es ben clar que a tots en agrdada gaudir de certes comoditats, quan més millor, però, com podem haver arrivat a aquest punt? ens trobem en una era completament materialista, on els sentiments, els esforrços de les persones, no conten ja per a res. Som incapaços de valorar tot alló que tenim, que no es poc. Preferim dedicarn-nos a lamentar-nos per tot alló que encara ens falta per aconseguir.Som insensibles.

Vegem a diari a les noticies, una barbaritat de coses sobrenaturals, que ja tenim assumides com a naturals, com a coses normals.

Pense que es normal que de tant en tant, la naturalessa es manifeste, en forma de huracans, terratremols... no n'estic contenta d'aixó, és clar, pero comprenc que hem de tindre algún toc d'atenció.

No ens cuidem els uns als altres, no ens respectem a nosaltres, com anem a respectar la natura, si no ens serveix per a res,eh? clar, la ciutat plena de gratacels, i la gent consumint, circulant en cotxes, embrutant el cel..embrutant-nos a nosaltres mateixos. Es açó el que volem? Potser siga jo la equivocada, però, de veres que no entenc cap a on anem.

Vull un món imaginàri, on ja no podem arrivar, perquè ens l'estem carregant. Vull un món en gespa, verd, blau, groc, però, no gris de pol.lució.

Comentaris

  • canviem el món?[Ofensiu]
    flames de bogeria | 02-10-2006 | Valoració: 8

    Tens raó, vivim en una societat materialista, on els poderosos són tan pobres que només tenen diners. Però encara hi ha gent que no abandona els seus ideals, que lluita per ells.
    I si canviem el món per un altre millor? em nego a aceptar que dintre d'uns anys no quedarà res per gaudir, jo també vull veure el color verd natural de la gespa, omplirme els pulmons d'aire i no de contaminació, vull un món més just en el qual tots podem viure de la mateixa manera.
    Tot es possible si lluites.
    Un relat magnífic^^
    Una abraçada enorme!

l´Autor

mezzanine

3 Relats

5 Comentaris

3881 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00