Un altre món.

Un relat de: lataularodona

Quan estic assentat, estirat o cansat em busco a vegades a mi, en un altre destí, on m'espera una altre fi igual que el camí. Vaig per altres móns, on tot em confon o ho veig tot més clar, per variar. Aquí tinc amics i malvats, cavallers i escuders, i vaig per un món que pot ser amb deserts amb juliverts i amb concerts tocats per instrumentistes extraterrestres, que no s'estranyaran si em vaig parant per anar mirant tot el que ells van tocant. També puc descobrir la vida d'altres persones, amb una màquina del temps perfecte que van desenvolupar els historiadors, i investigar els casos més importants de Sherlock Holmes o les emocionants aventures de Carle Magne que es pot comparar amb la gran habilitat de l'Epopeia de Troia.

En aquest món es millora l'escriptura igual que la cultura, si no endevineu és que mai no heu experimentat aquesta força: la força i la intensitat de llegir.

Comentaris

  • impostor | 26-05-2007 | Valoració: 6

    Bastant pobre... No nómés per les descomunals faltes d'ortografia. Perquè no proves d'escriure una història amb personatges i deixes d'escriure aquestes coses? És un consell. Per cert, ja és hora d'abandonar la rima fàcil, no creus?

l´Autor

Foto de perfil de lataularodona

lataularodona

4 Relats

7 Comentaris

3677 Lectures

Valoració de l'autor: 7.60