Trobar-li un sentit a tot plegat...

Un relat de: marta_gut

Em demanes quin sentit té la vida.
Repeteix-m'ho.
Que quin sentit té sa vida?
La vida no és res més que un camí, un camí que no sempre és pla i del qual no se'n coneix el final fins que no et trobes a les portes de la mort... Potser nosaltres, els humans, com que som éssers dotats de raó, superiors a qualsevol altra espècie terrestre, ens sentim amb la responsabilitat de dur a terme una missió, una finalitat que justifiqui la nostra existència en aquest ínfim món. Potser sí, però la veritat és que encara no he descobert quina és aquesta missió o finalitat.
El que sí puc dir és que durant el nostre recorregut per aquest camí, desconegut i a vegades complicat, ens trobam diverses persones. Algunes ens acompanyaran un tros i després ens deixaran perquè hauran decidit elegir una direcció distinta en alguna cruïlla; d'altres passaran de llis pel nostre costat; fins i tot és possible que en trobem algunes que vagin en direcció oposada a la nostra i que ens dificultin l'avançament; i, finalment, trobarem certes persones que s'incorporaran al nostre camí en un moment o un altre i continuaran al nostre costat, per moltes pedres que hi hagi a la sendera o per molt costa amunt que ens trobem una pendent... Per a mi, aquestes persones són les que realment donen sentit a la vida, les que et regalen un somriure de bon matí, t'abracen quan et sents desamparat i et fan riure quan no en tens ganes; les que comparteixen amb tu les alegries, les que se senten bé al teu costat i t'aprecien pel que realitat ets.
Per això, amics, vosaltres sou el sentit de la meva vida!
Gràcies (L)!

Comentaris

  • Que GRANS que son els AMICS[Ofensiu]
    Boigpertu | 05-11-2008

    I si ti pares a pensar, quin sentit tindria el nostre cami sense aquelles persones, que tal com has dit tu, et creen somriures, alegries...si es que es necessiten tant els amics.

    Escrius amb paraules dolces i ben redactades! Tens un toc especial i aixo fa que llegeixi paraules teves sense parar.

    M'han encanta't, moltes felicitats!

    Ho saps oi que seguire llegin-te?


    PetonetsPetonets,
    Albert*

  • escenciadetaronja_ | 09-05-2008 | Valoració: 10

    M'he llegit aquest i alguns relats més, teus, i m'han agradat molt tots! De moment no n'he trobat cap que em desagradi però vaig a continuar-te llegint aviam si et trobo algun "fallo" ;)
    Et deixo un 10!

l´Autor

Foto de perfil de marta_gut

marta_gut

59 Relats

111 Comentaris

56213 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
Qui té ulls per veure i orelles per escoltar, es convenç de que els mortals no poden encobrir cap secret. Perquè quan els llavis callen, xerren les puntes dels dits i l'emoció traspua per tots els porus del cos.

Sigmund Freud.