TRES DE TRES, POEMES DE PAU

Un relat de: Xavier Miralles Martínez
AMOR VENCEDOR

Que cada eixida de sol
que cada cant d'ocell
ens recorden,
la paraula amor

Amor que s'alie amb Diàleg
Amor que lluite i vença a Odi.
Amor regnarà sobre la Terra
Amor s'enlairarà al més alt del podi.

Que cada posta de sol
que cada plor d'infant
ens perpetuen,
en un món d'amor.

DEFINICIÓ

Tots som germans
vivim a la llar del món
llavors,
no volem violència
ni viure amb terror.

Tots a una veu
cridem ben fort i clar:
Amor és donar!
No pas acaparar!

ACRÒSTIC DE PAU

Sone un mantra nou
i viatge arreu del món.
Tots junts a una veu
cridem com a germans que som:

-Volem P!
-Volem A!
-Volem U!

Volem PAU a dins del cor!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer