Tot comença aquí

Un relat de: EnTotomaitéfred

TOT COMENÇA AQUÍ

La Vall de l'Infern Vermell… no és un lloc qualsevol… la Vall de l'Infern Vermell ni tan sols és un infern… ni tan sols és vermell… però el seu nom s'evidencia quan hi vas i ho veus amb els teus propis ulls. El que veus és Vida.

I és que la Vall és plena de vida. Les flors, totes roges com la sang, formen una moqueta uniforme sobre molses granatoses que s'amaguen cobertes per altíssimes palmeres carregades de sucosa metralla ataronjada.

Al matí el sol saluda amb tèvies ràfegas de llum, sempre agradable a la vista. S'escola entre els foradets que deixa de manera dissimulada l'espessa fullaraca que no deixa respirar l'entresòl. També els rius i els llacs són víctimes dels seus atacs de vida, així es saccegen les onades cansades de brillar amb intensitat.
L'herba del terra sembla un mar calmat, plàcid… tot i el vent que fa anar de punta a punta les flors blanques i primes que molt de tan en tan i amb cara de vergonya fan de nota discordant.

A les tardes, nombroses quantitats de bèsties i bestietes inimaginables es reuneixen al costat del riu de plata per veure la posta de sol com si estiguéssin veient una pel·lícula al cinema. A poc a poc es situen a les seves butaques de fulla i pedra i obren bé els ulls davant la bellesa de la natura. El sol agafa un to vermellós i els rius semblen autèntics llacs de vi. Es reflexa fins a les pupil·les dels ulls de l'ésser més diminut. D'aquí vé el nom que rep la Vall, és per això que és realment inexplicable.

Quan el sol ja no hi és, l'aire comença a donar senyals de vida tot movent tímidament les fulles dels arbres mil·lenaris, pares, avis i testimonis de les més importants festes i animalades pròpies dels canvis d'estació. La lluna parla amb el trontolleig de les barquetes aparcades a la vora del riu i les estrelles, sempre presents de forma multitudinària, es qüestionen la importància de l'existència… la humana…

Comentaris

  • Aniversari[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • Benvingut/da[Ofensiu]
    filladelvent | 17-01-2006

    Ara m'adono de la nota... avui és el teu primer dia.

    Doncs bé, dóna per segur que en aquesta web hi seràs molt ben rebuda, i et desitjo que hi aprenguis i avancis tot allò que puguis...

    Tot comença aquí, com t'ho bé dius. El camí que ens queda per seguir, ja el traçarem nosaltres...

    Sort!

    -Filladelvent-

l´Autor

EnTotomaitéfred

4 Relats

10 Comentaris

5198 Lectures

Valoració de l'autor: 9.88