Torna'm el cor

Un relat de: Lila

Avui també he sortit disfressada de casa, amagant la seva absència i la meva tristor sota un somriure encomanadís i una presumpció que estic a anys llum de sentir.

Com sempre en el transcurs del dia de la mateixa manera com ho faria una perfecta actriu o una completa dement, assumeixo el paper que m'he assignat fent-lo insultant-me'n creïble. Sumida en aquesta falsa aparença m' oblido del teu nom, la teva olor, el teu rostre, els teus petons…
I quan en soledat em trec ja completament esgotada la màscara em quedo buida, pensativa, sempre a l' espera d' una trucada que potser mai arribarà.
Seria bonic dir-te que et ploro cada nit, que duc el braç teixit per una teranyina de talls de l' agonia que em provoca el fet de no tenir-te.
Però no sóc tan romàntica em limito a recordar-te, a torturar-me i recriminar-me a mi mateixa coses sense sentit.
Tot això se que no t' importa però tan sols et demano que em tornis el tros de mi que m' has robat. Torna'm la consciència, l' ànima, però per damunt de tot , torna'm el cor.

Comentaris

  • SANTA RITA, RITA[Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 22-06-2007 | Valoració: 8

    LO QUE SE DA NO SE QUITA" UN COR ROBAT NO ES TORNA MAI, EL QUE SE L'EMPORTA NO HI PENSA A TORNAR-LO I DESPRÉS EL SEU PROPIETARI EL TROBA A FALTAR I MOLTÍSSIM. M'HA AGRADAT EL RELAT, ES MOLT JOVE I CLAR. EULALIA

  • sensecor | 17-10-2006 | Valoració: 10

    m'he sentit molt identificat amb aixo de que vas disfressada amb un somriure, xk jo stik passan x una mala epoca com es pot veure reflexat als meus relats. T'animo a seguir publicant i benvinguda

  • en una paraula... MERAVELLOS[Ofensiu]
    Em Perds... | 17-10-2006

    Si et soc sincera, m'agradat tot el teu relat, Dsd l principi fins al final m'as cautivat, as aconseguit q jo sigui capaç d sentir el q t senties quan o escribies. Xo sas? em qdo amb lo últim...

    Tot això se que no t' importa però tan sols et demano que em tornis el tros de mi que m' has robat. Torna'm la consciència, l' ànima, però per damunt de tot , torna'm el cor.

    Una abraçada!

  • Sentiments, comunicació, desitjos…[Ofensiu]
    Carme Dangla | 17-10-2006

    Sovint escriure pot allunyar els fantasmes. Descrius moilt bé una sensació que entenc com a impotència davant de fets que no podem controlar i un desig de superar els neguis que ens produeixen.
    Sembla poc, pero posar en negre sobre blanc les nostres vivències i sentiments, ens ajuda i sobre tot comunica amb altres persones que podem compartir-los.
    És una relació escriptor-lector que depassa el merament narratiu, la descripció dels fets, per ajudar a comprendre les conseqüències que tenen en el nostre interior.
    Continua, escriu més i allibera't

  • Molt bon llenguatge.[Ofensiu]
    Jere Soler G | 08-10-2006

    T'expresses molt bé, tens un llenguatge molt correcte, elegant, segur, clar, ben lligat. no és fàcil escriure així quan els sentiments s'intueixen tan propis. En tres paraules: escrius molt bé.
    Hi ha petitíssimes i escadusseres errades ortogràfiques, i potser algun possessiu innecessari. Si no fos per això seria un text perfecte. Ja ho és en el so. A veure si t'animes a escriure més cosetes, potser algun relat de ficció.

Valoració mitja: 8

l´Autor

Lila

4 Relats

11 Comentaris

4609 Lectures

Valoració de l'autor: 8.40

Biografia:
Nascuda el maig del 91 entre blanes i cadaqués, tocadíssima per la tramuntana.

dammn_princess@hotmail.com