Te'n vas

Un relat de: Nereu

Te'n vas sense dir-me adéu. Te'n vas com si res. Te'n vas retallant-me la vida. Te'n vas amagant la mirada que jo tant estimava... On queden aquelles paraules que deien que m'estimaves? On queden aquells dies d'amor blanc que ens feia sentir-nos una sola persona?
Te'n recordes preciosa estimada d'aquells dies a la platja? Te'n recordes d'aquelles mirades en la que ens ho deiem tot? Te'n recordes?... Veig que no. Veig que te'n vols anar lluny de mi. Jo no et podré esborrar del meu cor. Jo no tindré forces per veure com te'n vas fent-me mal si sempre has dit que mai m'ho tornaries a fer. Ja no vols els meus llavis per a que et besi. Ja no vols les meves caricies. Ja no em vols...
Te n'oblides de totes les promes que en vàrem fer? Te n'oblides del amor que em vas demostrar? Te n'oblides d'aquell primer petó a la platja?... Per qué enrecordar-se veritat? Si jo per tu hauria donat la vida i tot el que jo tingués per a que estiguessis feliç. Els teus ulls tristos que em tornes a amagar com vas fer d'antany em trenquen més el cor que mai. La por que tinc per veure que t'estàs anant cap a un lloc on jo no et seguiré em destrossa. La vida no serà igual sense tu. De qué em servirà la vida si no et tinc a tu? Jo t'estimava i t'estimo tal com ets. No penso en ningú més en aquesta vida. Sempre he dit que per mi ets la estrella que brilla més de totes en el firmament però ara... m'estic quedant cec per les llàgrimes que esvaeixen tots els meus ideals.
No se per què encara penso en tu si no és el primer cop que estàs així amb mi. No se per què si cada cop m'has demostrat que no m'estimes. No se per què si te'n oblidaràs quan estiguis al llit amb un altre mentrestant, jo ploraré perque només penso en tu.
T'odio i t'estimo alhora però molts cop ja t'he perdonat i sempre ha tornat a ocòrrer. Si aquest és l'últim cop, jo me'n vaig lluny d'aquí i sense avisar-te perque així tu no em tornaràs a vindre i podré viure sense tu. No vull tornar a viure amb tu. Em dones rabia! Ves-te'n! No tornis!
Per què plores? Pel que t'he dit? Espera't un segon, recorda... recorda... recorda quants cops m'has deixat plorant per què no estaves segura de tot el que ens passava. Tu els recordes? Jo sí. Saps per què? Veus les llàgrimes que cauen pel meu rostre?... Són les últimes que veuràs. M'has trencat molts cops el meu trist cor que ja no ploro com una persona qualsevol. Les llàgrimes de cocodril que em cauen per aquest rostre dolgut et demostraran que mai has de fer mal a una persona tants cops perquè ell mai tornarà a ser el mateix i jo, per descomptat, no tornarè a ser el mateix però, sense tu, tornarè a intentar ser una persona que intentava estimar ja que tu m'has tret aquestes ansies de fer-ho.
No et tornaré a veure. No et tornaré a besar. No et tornaré a mirar a aquests ulls que tens ara plens de llàgrimes. No cal que te'n vagis. No et demanaré perdó però tranquil·la que jo tampoc acceptaré les teves disculpes pel mal que m'has fet. Pel dolor que he tingut cada cop que et veia amb un altre somrient.
Cadascú té el que és mereix. Tu tens la soletat i jo... bé... tinc un cor que m'has trencat tú però un anhel a voler tornar a estimar algun moment de la meva vida.
Adéu preciosa.

Comentaris

  • Impresionant![Ofensiu]
    jOaneTa | 03-01-2007 | Valoració: 10

    Noi, m'ha encantat. Començes dolç i amb dolor, fas que el lector (o jo almenys) senti tendresa cap a tu perquè aquelles paraules tristes i distants fan que qualsevol es torni sensible i llavors començes amb el que més m'ha agradat dir-li tot el que és mereix després d'haver-te trencat el cor. El millor de tot sens dubte ha estat:
    Adéu preciosa.
    Fantàstic.
    Un petó.

    jOaneTa

l´Autor

Nereu

4 Relats

6 Comentaris

4838 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Sóc un noi que des de que sap escriure, sempre ho ha fet. Hi ha molts cops que amb les paraules escrites, es poden demostrar sentiments que parlant no es pot. Cada cop que escric m'emociono perquè això és el que em fa viure i desfogar-me de moltes coses que trobo injustes.
Escriure és per a mi oxigen pels meus sentiments i així ho será fins que el cor em digui prou.

Qué més puc dir de mi? Bé, sóc nascut a Palma de Mca però em sento català des del cap fins al dit gros del peu esquerre. Estudio i treballo. vaig nèixer el 26 d'octubre de 1986 i soc escorpí. Visc a Barcelona i la ciutat m'agrada. Qué m'agrada a mi? la politica, els esports i, sobretot, escriure i escriure sense parar.