Tanca els ulls i...

Un relat de: Georgina_rubio
Tanco els ulls.
Sota un arbre, en un banc; amb ell al costat. Estem molt aprop mirant-nos l'un a l'altre quasi noto la seva respiració, s'acosta, ja sé que vol fer i aparto la cara rient.
- no puc- dic rient.
- si que pots, va- contesta, em gira la cara i el torno a mirar. - tanca els ulls.-
Ho faig i cada instant el noto més i més aprop, ja quasi em toca. I em besa, suaument.
Quan ens separem, quan ja no el noto, obro els ulls, m'està mirant i jo el miro a ell.
-es enserio?-
-em sembla que sí-
-tinc por.-
-de que tens por?- pregunta.
-d'això-
-de l'amor?-
-si, de tot. Del que m'està passant i del que passarà. Sempre, durant tota la meva vida he vist i he viscut les experiències dels altres, i de meves quasi no en tinc cap. Però aquesta és una que mai oblidaré perquè és totalment meva i teva. Però encara tinc por, sobretot si això no és etern i s'acaba-
-tens por de que s'acabi?-
-no. Tinc por a quedar-me sola. Tothom viu la seva vida mentre jo estic mirant, tothom té la seva vida i jo en alguns casos formo part d'ella però no en tots i tinc por que tothom faci la seva vida i jo no pugui i que em quedi totalment sola. I quan se'n vaguin per sempre i quan jo me'n vagui per sempre a qui hauré fet feliç. Jo no vull anar-me'n fins que no hagi donat tot el que puc donar en vida. Tinc tant d'amor, carinyo, solitud, enyorança, esperança, felicitat i fins i tot odi dins meu que no vull que es quedi amb mi quan em mori vull donar-lo.- Mentre deia això em queien les llàgrimes galtes avall, mai havia obert el cor així a ningú.

Obro els ulls; ja torno a parlar sola.

Comentaris

  • No tinguis por.[Ofensiu]
    free sound | 25-01-2012 | Valoració: 10

    Sempre ens equivoquem,
    però ens tornem a aixecar.
    Sempre saps qui t'estima,
    i no sempre et pots fiar de tothom.
    La vida ensenya....
    Els ulls oberts sempre!!!!

l´Autor

Foto de perfil de Georgina_rubio

Georgina_rubio

4 Relats

3 Comentaris

2336 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Sóc la que riu sense raó, la que plora quan esta deprimida, la que canta encara que pugui ploure, la que crida per qualsevol cosa, la que s’il·lusiona, la que viu en un mon ple de fantasia, la que salta, balla, disfruta la vida. La que creu que els petits detalls marquen la diferencia, la que creu en el contes de fades, la que s’il·lusiona amb qualsevol burrada… La que s’entrebanca dos cops amb la mateixa pedra, la nena que per molt que ho intenti no serà perfecte. Però la que sempre es pregunta, algú ho és? I si la resposta es sí, es torna a preguntar, i de veritat aquesta persona és feliç? Tenir defectes dels quals poder riure’s, és el que fa que la vida no sigui avorrida.

Últims relats de l'autor