Mai més

Un relat de: Georgina_rubio
Vaig entrar. Ja m'ho coneixia no era la primera vegada que hi anava i tampoc seria l'última.
Allà era on el temps s'aturava on les persones mostraven qui realment eren i on es decidia la vida.
Ara un lloc màgic, diferent, era com una gran sala d'espera on la gent que voli agafava el seu número de torn i esperava.
Era el traspàs entre un final i un nou principi era l'espai entre el punt final i la lletra capital del nou paràgraf era un instant o tota una eternitat i tothom ho coneixia erra el primer lloc conegut i l'últim. Era l'espai que en vida s'oblida i en mort es recorda. Era l'inici de tot i seria el final.
En aquell espai hi era tothom, tothom i passava en un moment o altre, era el que anomenariem cel o infern en vida.
Era l'espai on vivien els somnis, tot junts sense fer-se nosa i passant coordinadament. Cada somni que hom havia tingut es manifestava allà, cada desig del subconscient era allà. Per això aquest lloc era un lloc agradable perquè tothom el veia a la seva manera, és plurifacetic i la imaginació de cada persona és el canvi.
Un lloc etern, el qual, tornaré vagada rere vagada. Retrobant el meu verdader jo per tornar-lo a perdre, vida rere vida.

Comentaris

  • Tinc un secret[Ofensiu]
    free sound | 25-01-2012 | Valoració: 10

    molt llarg d'explicar...
    Hi ha altres vies...
    Així que sense pressa, i sense pausa.
    Hi ha capses que no cal obrir (i moltes...)
    Brilla!!!

l´Autor

Foto de perfil de Georgina_rubio

Georgina_rubio

4 Relats

3 Comentaris

2340 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Sóc la que riu sense raó, la que plora quan esta deprimida, la que canta encara que pugui ploure, la que crida per qualsevol cosa, la que s’il·lusiona, la que viu en un mon ple de fantasia, la que salta, balla, disfruta la vida. La que creu que els petits detalls marquen la diferencia, la que creu en el contes de fades, la que s’il·lusiona amb qualsevol burrada… La que s’entrebanca dos cops amb la mateixa pedra, la nena que per molt que ho intenti no serà perfecte. Però la que sempre es pregunta, algú ho és? I si la resposta es sí, es torna a preguntar, i de veritat aquesta persona és feliç? Tenir defectes dels quals poder riure’s, és el que fa que la vida no sigui avorrida.

Últims relats de l'autor