Sonet que no és

Un relat de: Miquel Bohigas Costabella

Llum que no és llum Gebre
Pau que no és pau Terra
Amor que no és amor Tenebra
Aire que no és aire Guerra

Vida que no és vida Tristesa
Amic que no és amic Clareja
Joia que no és joia Tendresa
Vers que no és vers Enveja

Camí que no és camí Trinxera
Mar que no és mar Esperança
Tomba que no és tomba Drecera

Roig que no es roig Espera
Festa que no és festa Recança
Comiat que no és comiat Senyera

Comentaris

  • MIQUEL QUE NO ÉS[Ofensiu]
    Marc Freixas | 26-09-2004 | Valoració: 10

    miquel que no és miquel Poeta

    Però poeta que és miquel Poesia

    Sonet que no és sonet Un relat de miquel

    Però un relat de miquel que és sonet Un poema de poeta

    Una enhorabona que no és enhorabona Un deu que és deu,...

    I punt.

    UNA FORTA ABRAÇADA DESPRÉS DEL MEU LLARG SILENCI VERS TU!!!!!

l´Autor

Foto de perfil de Miquel Bohigas Costabella

Miquel Bohigas Costabella

92 Relats

336 Comentaris

193196 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Sóc qui sóc i quan vull, faig el què puc i el què no vull, no ho faig, si puc. A mitjans del 2004, quan vaig descobrir RC, em vaig posar a escriure i, durant uns anys, hi vaig ser força habitual. Després em vaig ficar al món de la fotografia i, darrerament al del teatre, on participo amb el grup IncreiXendo.

La meva pàgina web: miquelbohigas.com També penjo fotos a flickr.

Per si t'interessa, visc a la Vall de Llémena.


Els meus Relataires:



Envia'm un e-mail, si et sembla