Sonet eròtic

Un relat de: Oceà

Un pit a Cabrera i l' altre a Formentera

Xiuxiuegen les onades de Cabrera
remoreig de trencadís de color mat
peixos calidoscopis enamorats
que ja anhelen les olors de Formentera.

I en l' espuma llagrimeig diàfan que espera
el sabor d' entre les cuixes mar salat
i els teus pits tan irisats, embolcallats,
dansen vibrants de Cabrera a Formentera.

I en Misel a l' altre banda parpalleja
fotogrames de pel·lícules nocturnes
mentre espera el seu pit dret que tot oneja.

I a la sorra en Ferran idees diürnes
enyorant el pit esquerra amb enveja.
I en la mar, suor d'amor i mil engrunes.

Comentaris

  • Benvingut Oceà.[Ofensiu]
    David Gómez Simó | 11-07-2005 | Valoració: 8

    M'agrada el poema, té gust de sorra i d'aigua com el mar i la pell.

    Tot un sonet amb dedicatoria.

l´Autor

Oceà

3 Relats

5 Comentaris

3295 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50