Societat

Un relat de: Ania
Perquè ens ha d'importar el que diguin i pensin els altres sobre nosaltres, o sobre el que facem? Per molt que pensem, i ens repetim que no ens ha d'importar, sempre està present, el "què diran?". I fa mal. Però... suposadament, si fem el que ens agrada i som feliços fent el que ens agrada, no ens fa falta res més, perquè sempre, facem el que facem hi haurà algú al nostre costat, algú que ens ajudi i ens doni tot el suport que necessitem.

Comentaris

  • Totalment d’acord... [Ofensiu]
    Eloi Miró | 21-10-2013 | Valoració: 10

    Moltes vegades m’he fet la mateixa pregunta, perquè donem tanta importància a l’aparença?... el que si que sé és que és una cosa més aviat cultural de l’ésser humà en general, per això els nostres avantpassats feien collarets, es pintaven... de fet la societat no ha canviat tant tot hi haver passats mils d’anys... ens agradi o no forma part de la nostra cultura, voler ser més i casar bona impressió (si més no és el que personalment he pogut observar). El que si que depèn de nosaltres és la felicitat, que no s’hauria de veure afectada per les reaccions de la mateixa societat...

    No sé si m’he embolicat una mica, però això és el que m’inspira el teu petit relat!

    Una abraçada i endavant: a ser feliç fent el que més t’agrada i sobretot el que et diu el cor!!
    Eloi

  • Ho has...[Ofensiu]
    AVERROIS | 20-10-2013

    ...fet perfecte, ja que si haguessis posat el teu comentari en el teu relat segurament no ho hauria vist. Quan fas un comentari al nick d'un relataire t'envien un e-mail per comunicar-ho. O sigui que endavant i estic content que t'agradin els meus relats.
    Una abraçada.

  • Tens raó...[Ofensiu]
    AVERROIS | 17-10-2013 | Valoració: 10

    ... Ania, però només has de pensar en que el que facis no impliqui mal a un altra. Si ets feliç i encara que no sigui politicament correcte, és la teva vida i el que diran no té cap importáncia si a tu no et sap greu que algunes vegades et senyalin amb el dit. Amb respecte al altres tot és possible. "Carpe diem" i que siguis molt feliç.
    Benvinguda a relats.
    Una abraçada.

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Ania

Ania

7 Relats

12 Comentaris

4601 Lectures

Valoració de l'autor: 9.82

Biografia:
Una enamorada. De la vida.
'Venim a reconquerir el món trist del que se'ns va treure.'
(Mallorca)