SÓC TÍMIDA

Un relat de: ANNABARNA
Sóc tímida, sempre ho he estat.
Però ara només penso en què em mengis la boca, em llepis la cara i em facis pujar al més alt, en aquell punt on penses que podries morir del pur gust que experimentes.
He estat tímida amb tu però ja en tinc prou. La sutilesa de les mirades s’ha acabat. I el joc que fa dies que juguem tu i jo canvia les regles.
I ara mirant-te als ulls sé que no vull escapar i em foto la timidesa a la butxaca. No és romanticisme, ho sabem. És la puta atracció que no ha deixat que fugísssim un de l’altre. I començo a sentir la tensió prèvia del no retorn. El moment en què només tocar-me sé que ho tindràs tot de mi. No tinc salvació. Estic emborratxada de tu i t’espero. I el sol moviment em fa posar la pell de gallina. T’espero. Digues el meu nom, diga-me’l ben a propet de l’orella i saps que no hi ha marxa enrera, que començaré a beure de tu. Perquè et tinc ganes, perquè la teva olor em fa embogir i les mans se me’n van.
Et sento i comença el descontrol i només agafar-me apreto ben fort les cames perquè saps que fa estona que aguanto. Tens les regnes i m’agrada. No vull un príncep de merda, vull un rei amb la polla ben trempada dins el pantalons.
Et sento l’alè i em poses a mil. Vull la teva llengua i la teva saliva dins la meva boca i que no em deixis de llepar fins que tota la meva pell olori a tu. I em mossego els llavis amb força i noto el meu cony amarat. Si no em toques i em fas patir massa, em tocaré jo. Ficaré els dits dins les calces, les empaparé d’olor de cony i te´ls donaré a provar perquè entris a la meva festa.
Però tu tens les regnes i encara guardes cert control. Jo no. L’he perdut fa estona i el meu rei sap que té a la reina a la seva total disposició. T’agrada veure’m amb aquesta excitació desbordada. No dubtes a encarar-me a la paret i quedar-te clavat al meu clatell ben a prop, refregant-te, marcant la teva polla al meu cul. Incitant-lo a que també s’obri per tu. Et noto la polla ben dura i els meus gemecs s’estavellen contra la paret. I t’acostes, m’agafes pels cabells i em dius a cau d’orella: què vols que et doni? Què vols? I jo només sé suplicar-te: folla’m, carda’m, penetra’m, clava’t, eixuga’t, tu ets per mi. Deixa’m menjar-te la verga sencera. Deixa’m sentir-la a la boca, a les dents, a la llengua, a les genives. Deixa’m untar-la de saliva i ser porca amb tu. Saps que te la menjaré bé, que la notaràs ben agafada dins la meva boca humida i calenta. Me la menjaré amb deliri, te la lleparé de dalt a baix, et menjaré els ous, et ficaré la llengua al cul. Perquè tot de tu m’agrada. Ansiaré la teva llet per omplir-me’n la boca i assaborir-te. En xuclaré fins l’ultima gota que en surti del capoll, com mel a la boca...

Sempre he estat tímida. Avui també. I altra vegada, hem fingit no veure’ns, com sempre, després de buscar-nos de reüll desesperadament .
La reina avui també tindrà feina al seu palau de terres llunyanes...una bona palla al tro del seu palau IKEA. La puta imaginació avui serà el primer punt de l’ordre del dia.

Comentaris

  • gracies.[Ofensiu]
    Jordi Baucells | 25-07-2012 | Valoració: 7

    El teu comentari al meu "Beneïts vailets" m'ha portat fins aqui. T'ho agraeixo molt, es important coneixer l'opinió dels demes relataires.
    Llegint el teu relat entenc que t'agrades el meu "Tres d'abril". El vaig retirar perque un cop penjat em va semblar que potser era excessiu. Tot just acabava d'arribar i no coneixia les regles de joc.
    Però anem al que importa. Penso que si escriure et serveix per perdre una mica la timidesa, doncs ja està be, Que cony! D'això es tracta no?. Si posar en paraules escrites les teves fantasies et fa sentir be, no deixis de fer-ho. Les fantasies sempre surten be, si tu vols que surtin be. Però si ocasionalment es fan realitat, queden sotmeses a la possibilitat de fracas. A mes expectatives mes gran pot ser la decepció. Les fantasies, escrites, poden ser compartides, i cadascun dels lectors hi pot fer els canvis que vulgui segons el seu imaginari, i adaptar la teva historia al seu propi tarannà. M'he adonat que els relats eròtics tenen molts lectors. Això fa pensar.
    Potser tornaré a penjar el "Tres d'abril".
    He fet un cop d'ull al que escrius i m'agrada força. Estare al cas. Enhorabona.
    Jordi Baucells.

  • LES NOIES, [Ofensiu]
    verd_festuc | 20-06-2012 | Valoració: 7

    NO SEMPRE SOMIEM EN ROSA.
    AQUEST RELAT M'AGRADA SOBRETOT PER AIXÒ.
    QUI DIU MASCULÍ O FEMENÍ? DE BEN POQUES FANTASIES DEU HAVER PARLAT AMB DONES...
    EL RELAT ES MILLORABLE, PERÒ TAMBÉ UN BON PUNT DE PARTIDA

  • He llegit el comentari de'n...[Ofensiu]
    Quitus | 15-06-2012

    ...Sangifetge i no dono "crediter".
    No sé quins paràmetres sobre la "feminitat" o la "masculinitat" fa servir, la veritat. Semblen sortits de l'època victoriana.

    ------------

    Pel que fa el relat em sembla que esta força bé. El "crescendo" està ben portat i "l'aparició" final de la realitat (expectatives vs. món real) es interessant (i fins a cert punt, el joc de mirades, d'actes sexuals no realitzats (o realitzats però esdevenint en tràgiques conseqüències) però sí desitjats, no deixa de ser el súmmum de la novel·la romàntica clàssica).

  • Ja no ho ets[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 11-06-2012 | Valoració: 10

    Valoro i enhorabona aquest salt que fas des de la timidesa a escriure sobre sexe.
    La sexualitat és un conjunt de sensacions molt engrescadores i hocdescrius molt bé.
    Enhorabona ! La sexualitat demana respostes, no dependències. És una opinió opinable.

  • fantàstic[Ofensiu]
    montsepema | 11-06-2012

    m'ha agradat moltíssim, les coses clares i pel seu nom

  • directe[Ofensiu]
    àngela | 10-06-2012 | Valoració: 7

    M'ha encantat el teu relat!!! Sincera, directe, senzill, t'has explaiat molt definin que el sexe t'agrada!!! Encoratjadora!!! Fantàstic!!!
    l

Valoració mitja: 7.75