Pla estratègic per assegurar el meu futur de "Rica/Guapa/Famosa/ sobretot, rica".

Un relat de: nuria6392

- Raquel, de què viuràs en el futur?
- Molt fàcil, ho tinc tot molt ben pensat. Mira, primer em trauré la carrera d'actriu, segur que no serà fàcil, però amb una mica d'esforç i bona voluntat puc arribar a ser una gran actriu. Bé... gran tampoc. Deixa-m'ho amb actriu i prou. Gràcies al meu èxit em donaran un paper de protagonista i actuaré ens els millors teatres de Barcelona.
- Està bé.
- No maca, encara no he acabat. El següent pas, serà creuar-me amb un home d'una avançada edat amb una posició social i econòmica bastant alta, (vidu també, això és el més important), intercanviaré unes paraules dolces i sucoses perquè el "iaio" en qüestió, s'enamori de mi perdudament. Llavors festejaré una mica amb el iaio ric, poquet per això...I m'hi casaré ben d'hora abans que la "palmi". Comprovaré que no tingui cap fill de cap altre dona i quan ja estiguem casats i tingui una bona herència assegurada, ja podré descansar una mica i esperar que el vellet es mori tot sol.
-Pobre home...
-Després contractaré un jardiner ben alt i guapo que m'ajudi a tallar les herbes del jardí del nostre palauet, tenint alguna aventura de tant en tant procura'n que el iaio no se'n enteri o les velles criades li comentin, volent-me mal...
-I si no es mort?
Si veig, que l'avi no es mort, li posaré a la boca un mitjó del meu últim "novio" , un que he guardat en una caixa ben tancada perquè la pudor no s'esfumi.
-Pobre home...
Segur que en veure el mitjó pudent, el iaio es mort abans per facilitar-me la feina de posar-li el mitjó a la boca.
- No et passes massa...?
No. Continuo. Quan ja el tingui ben mort, ploraré molt, sempre davant dels amics i familiars (no cal gastar aigua innecessària, sempre m'ho han dit). Llavors fugiré a les Bahames i allà trobaré el meu príncep blau i m'enamoraré de veritat.
-Està bé. M'agrada el final. Però que faràs si no hi és allà el teu príncep blau?
-Posaré un anunci: "Dona guapa i rica busca home guapo i guapo".
-Ahhh... bé, bé. Però vigila Raquel, perquè potser en surts escaldada...
-Sí. Tens raó. Millor no tenir criades per si de cas li diuen al vell el "lio" que tinc amb el jardiner...





Comentaris

  • Et devia un comentari[Ofensiu]
    diesi | 21-10-2007 | Valoració: 10

    I aquí el tens :P

    bé... de noies com aquestes en conec un munt. No fa falta dir-te què en penso d'elles. Però m'ha agradat com te n'has rigut i l'aclaració final sí... De totes formes, em fa pena la pobra amiga que l'ha d'escoltar i aguantar.

    Petons guapaa i continua així!

    b#NaT#b

  • diesi | 18-10-2007

    wapa wpa u sento pero no tinc gens de temps ni tan sols per llegir-te :S però et prometo que demà ho faig :P i espero parlar amb tu demà xD
    ei k no et preocupis gens eh? que no és res serio... és una tonteria però em va fer gràcia perquè el món és un mocador ja t'ho diré millor i merci, ja tinc el teu mòbil jajaja :P

    petons i mil disculpes ¬¬

    b#NaT#b