Síndrome

Un relat de: Almogaver

Vaig venir de vacances, d'un d'aquets llocs que ara hi estan de moda, que abans d'anar tens que passar per l'ambulatori i punxar-te un mon de vacunes i remeis contra jo que sé quin altre mon de infermetats i coses rares, que segons els experts pots enganxar si no vas en compte.
El problema, és que jo sóc força aprensiu pel que fa a tot el referent a agulles, metges i hospitals, i per aquest motiu vaig prendre la decisió, de passar olímpicament d'anar i passar per aquell calvari.
Doncs bé, ja he vingut de vacances fa un parell de mesos, i alguna cosa estranya m'està passant, jo, que havia estat una persona molt activa, àgil, i de una rapides mental extrema, m'estic convertint amb l'antònim del meu propi esser, sí, així com sona, estic convertint-me en un esser lent, res àgil, i amb una resposta mental d'allò més desesperant.
Preocupat per aquest canvi radical a la meva vida, vaig decidir anar al metge i descobrir quin era l'origen d'aquell comportament tan rar.
Després d'una sèrie interminable d'escàners, radiografies, tacs, i no sé quin mon de cosses mes, el metge arribar a la conclusió de que patia la infermetat anomenada "síndrome del camaleó", que no em preocupes, que tal i com havia vingut desapareixeria, que no hi havien gaires casos registrats al mon, per poder tenir una orientació de com evolucionaria la infermetat...
Just en aquests moments no sé en quina fase de la infermetat em trobo, estic una mica "mosca", ja que els meus amics diuen que segons com, veuen canvis sobtats en el color de la meva pell, i, això si que és estrany, l'únic rapit de veritat que actualment noto en el meu cos, és la llengua, sols la llengua...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Almogaver

6 Relats

9 Comentaris

9568 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50