Silenci

Un relat de: Alba L Magro
Els seus lànguids dits acariciaven les cordes realentint el seu moviment. Un ritardando que s'acostava perillosament al silenci final. Va apartar la mà amb cura i la deixà flotant sobre l'aire, calmada. Tenia la respiració accelerada i la mirada perduda; estava acabant d'assaborir el so de l'última nota que encara era allà, al nostre voltant, escampant-se per la petita sala fins a perdre's per les parets i filtrar-se pel sostre: fugint.

Vaig observar com el seu rostre es girava lentament, mantenia els ulls tancats: revivia el moment. Un cop oberts em mirava ben quiet, amb un mig somriure a la cara (potser una mica prepotent) que em mostrava que era conscient del que acabava de fer. Li vaig mantenir la mirada una bona estona per agrair-li l'actuació amb silenci tot recordant el passatges de l'obra que acabava de tocar.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Alba L Magro

Alba L Magro

4 Relats

3 Comentaris

2218 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Senzillament dir que sóc una noia a qui li agrada escriure.

Vaig trobar aquesta web una mica per casualitat i vaig pensar en penjar-hi algun escrit. No sé pas si algú els llegirà mai o si arribaran a agradar, però imagino que és millor tenir-los aquí que no tancats a casa...

No sé amb quina freqüència recordaré de penjar els textos, per si de cas aquí deixo un link al meu blog, on hi penjo escrits, fotografies, textos d'opinió (una mica el que ve de gust).

http://www.jardivoramar.blogspot.com/

Últims relats de l'autor