S'ha apagat un estel (copernic)

Un relat de: En_record_a_Lilith

A la meva talaia, fa uns dies que em falta un estel. Després del recompte he comprés que la teva llum, Lilith, s'ha apagat. He vist naus en flames més enllà d'Orion i Raigs C brillant en la Porta de Tannhausser, però, com a la festa de'n Sisa, només hi faltaves tu. Replicant a la recerca de respostes, t'has endinsat en el silenci de la nit, aquesta nit, puntejada de lluminàries, que és la meva aliada, que m'ajuda a inspirar-me, que fa sorgir paraules d'un teclat gastat i obsolet. Has arribat al cor del més insondable dels misteris buscant una resposta. Com a Blade Runner, t'has fet preguntes transcendents, has jugat partides d'escacs immortals, has anat a la recerca del teu creador, buscant una resposta. "Quant em queda de vida?" li has preguntat. La desnerida de la dalla t'ha segat en flor però encara vius en les teves paraules, segueixes amb mi, fent-me companyia, aquí a la talaia.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de En_record_a_Lilith

En_record_a_Lilith

41 Relats

33 Comentaris

33357 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
Hem obert aquest espai comú en homenatge i record de la companya relataire Lilith / Marla que ens va deixar aquest Agost del 2007.

Molts de nosaltres ens vàrem sentir amb les ganes de dir-li alguna cosa, de parlar-li. Hem pensat que donat que escriure era una cosa que a ella li agradava molt, ho fem ara nosaltres en nom seu.

Us convidem a deixar els vostres escrits, els vostres poemes, les vostres reflexions, els vostres dibuixos, els vostres sentiments...
perquè formin un bonic regal que li arribi allà on ella sigui ara.

Si desitgeu publicar algun relat en aquest usuari, per mantenir-lo viu:

usuari: En_record_a_Lilith
clau: Lilith