Estimada Marla (Thaïs)

Un relat de: En_record_a_Lilith

Estimada Marla:

Allà on siguis necessito fer-te arribar les meves paraules.
Vull fer-te arribar l'enyor que sento, la soledat que moltes vegades m'envaeix quan penso en tu i les moltes coses que m'agradaria compartir amb tu. Tinc tantes ganes d'explicar-te els meus pensaments, les meves sensacions...
Saps que a vegades puc arribar a ser molt paranoica i faig una muntanya d'un gra de sorra, que em menjo molt el coco amb les coses. Saps també que en l'amor sempre he donat més del que he rebut però a pesar de tot continuo estimant, que la distancia i les circumstancies mai han vençut els sentiments però per aquesta raó he arribat a sentir-me derrotada. Vaig intentar solucionar-ho de forma radical però oblidar no és tan fàcil com vaig pretendre i no deixo de pensar en el meu amor. La persona que més he estimat (i estimo) a la meva vida , més que a mi mateixa, la persona per la que ho deixaria tot per començar de nou si m'ho demanes algun dia.
No sé si comprens el que et vull dir però m'ha ajudat fer-t'ho arribar.
Sàpigues que et tinc molt present a la meva vida i em recolzo en tu en els moments difícils.
Una abraçada molt forta.

Thaïs

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de En_record_a_Lilith

En_record_a_Lilith

41 Relats

33 Comentaris

33345 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
Hem obert aquest espai comú en homenatge i record de la companya relataire Lilith / Marla que ens va deixar aquest Agost del 2007.

Molts de nosaltres ens vàrem sentir amb les ganes de dir-li alguna cosa, de parlar-li. Hem pensat que donat que escriure era una cosa que a ella li agradava molt, ho fem ara nosaltres en nom seu.

Us convidem a deixar els vostres escrits, els vostres poemes, les vostres reflexions, els vostres dibuixos, els vostres sentiments...
perquè formin un bonic regal que li arribi allà on ella sigui ara.

Si desitgeu publicar algun relat en aquest usuari, per mantenir-lo viu:

usuari: En_record_a_Lilith
clau: Lilith