SER UN MATEIX

Un relat de: amillas49
Hi ha persones que només viuen en funció del que diuen i fan els altres, i només per obtenir un vistiplau i així poder entrar en el seu cercle d'amistats, sent a més i gairebé sempre un cercle tancat, en què predomina l'ego i la prepotència; són gent acostumades a mirar per sobre l'espatlla, creient-se superiors als seus conciutadans.

Hi ha altres, que per contra, viuen immersos en el més absolut anonimat, gent que no fan res per la seva pròpia satisfacció personal, i que amb el pas del temps se senten buits, sols, i fins a cert punt inútils. Han de pensar, i donar-se a ells mateixos permís per obrir-se, i viure la vida amb autenticitat, és a dir, ser un mateix, amb defectes i virtuts, però sempre ser nosaltres i no voler imitar i identificar-nos amb el que no som.

El tresor més espectacular que ens va donar la creació, va ser el lliure albir, ser nosaltres, amb les nostres habilitats i capacitats, i assumint les conseqüències de cada acte. El timó de la vida es nostre, fem-lo servir en cada moment de la nostra existència, som únics per saber el que volem i cap a on volem anar.

Segurament ens sentirem perduts, i ens trobarem en una cruïlla en certs moments, sense saber quin camí prendre, és llavors, quan haurem de prendre les nostres pròpies decisions, siguin erràtiques o no, però només així aprendrem, ens caurem en més d'una ocasió, és veritat, però seran els nostres errors i ens tornarem a aixecar.

En conclusió, siguem nosaltres mateixos i prenguem les nostres pròpies decisions i accions, no permetem que altres ho facin per nosaltres, fem que aquestes siguin fruit del que creiem i pensem, és a dir, allò que són els nostres valors. En una paraula ¡SER UN MATEIX!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de amillas49

amillas49

6 Relats

4 Comentaris

3891 Lectures

Valoració de l'autor: 9.25