"Salid y disfrutad"

Un relat de: Victre
"Un dels inconvenients de que et considerin un visionari, és que tothom espera que ara, cinc minuts abans que comenci la final, us foti un discurs tot ple de genialitats.
Tothom espera que us digui coses com "salid y disfrutad", per poder agafar aquesta frase com a paradigma de l'atreviment i la valentia que ells mai tindran.
Tothom espera que avui guanyem aquesta final, convertint la final en principi de moltes coses.

Però sincerament, el que ara penso és que d'aquí a vint-i-cinc anys ningú parlarà de la por que tinc ara mateix. Del pànic a que el 4-3-3 no el tinguem prou entrenat. A no saber quins canvis fer durant el partit -ni quan fer-los-. Ni dels dubtes de no haver assajat prou com xutar les faltes.

I ningú parlarà del nus a la boca de l'estómac que tots teniu ara mateix, imaginant que xuteu al pal el cinquè penal.

Així que avui, ara i aquí, vull dir-vos que res de genialitats, res d'idees revolucionàries ni discursos motivadors que passin a la història.
Sentiu la por al fracàs, abraceu-la, i assumiu que un dels dos equips l'haurà de suportar durant un bon temps.

També us dic que, quan guanyem la final, filtraré a la premsa que l'únic que us he dit és "salid i disfrutad". I que això és el que quedarà al llibres d'història.

Aquest és l'avantatge de ser un visionari de debò".

Comentaris

  • Gràcies[Ofensiu]
    Victre | 04-06-2017

    Moltes gràcies pel comentari Aleix!!! Un honor!!

  • El gran Johan[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 30-05-2017 | Valoració: 10

    Et felicito per escriure un relat sobre el futbol, centrat en l'aspecte psicològic, un camp no gaire tractat en aquest esport, però crec que molt més important que no ho sembla. Una forta abraçada i records al gran Johan!

    Aleix


l´Autor

Foto de perfil de Victre

Victre

191 Relats

178 Comentaris

96183 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer al 1977.
Sóc metge, acupuntor i estic estudiant el grau de psicologia.
En el meu temps lliure escric relats.

Des de que escric, sempre he mantingut una lluita entre mantenir els relats ocults, o fer-los publics. Una barreja entre dubtes, vergonya, i la joia de que altres et llegeixin.

El meu mail és victreespiga@gmail.com

Al blog https://lletresigargots.wordpress.com trobareu tots els meus relats, la majoria amb il.lustracions incorporades.