Rere els vidres

Un relat de: Preludi poètic
"Rere els vidres"

Diumenge remullat, melangiós. Absort, contempla com van caient les introvertides gotes, dispersades per les rodes dels cotxes, que no passen inadvertits.

Ahir, la fosca nit amagava la calidesa dels teus colors, però la teva veu, intensa, trencava el silenci del llarg i buit passeig. Sense demanar-nos permís, l'aire humit de mar s'anava instal·lant a cada vèrtebra dels nostres cossos, desvetllant-ne la medul·la dels records.

I avui, la pluja em fa mirar-te als ulls i evocar la placidesa d'una conversa que podria esdevenir inesgotable i que ressona com una bella simfonia rere els vidres entelats.

L'hivern, miraculosament, es mostra fred i em fa retrobar l'escalf en aquell sentiment callat, que m'endinsa en les pàgines d'un llibre oblidat, d'un vers enmig de la tendresa.

Anna Molina

Comentaris

  • Pluja de simfonia.[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 04-02-2020 | Valoració: 10

    Rere els vidres, sona a diumenge de pluja, on al mirar als ulls del teu amat entre el silenci del passeig, i et fa recordar-lo.
    Una prosa poètica molt tendre i plena de sentiments.
    M'ha emocionat molt, Preldi Poètic.
    Una abraçada.
    Quan vulgues i tingues temps t'invite a la meua pàgina.
    Perla de vellut

l´Autor

Preludi poètic

22 Relats

42 Comentaris

10813 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer a Calafell. Una de les meves grans passions és la d'escriure. De molt joveneta em vaig aficionar al món de la poesia.

La poesia és una part molt important de la meva vida. Escriure per a mi és una teràpia que m'ha ajudat a superar moments durs a nivell personal, però que també em permet transmetre la felicitat que la vida em regala.