Nadal ja és aquí

Un relat de: Preludi poètic
"Nadal ja és aquí"

Dies de presses com si el món s'acabés. De mirar de tancar temes i plantejar-te nous propòsits. Dies d'enyorar l'enyor de les cadires buides encerclant taules ben parades, ben guarnides (atapeïdes de menjar). D'asseure't i trobar en falta el que ja no tens. D'abraçar-te amb força a la simplicitat de la vida, que et posa a prova a diari i et regala noves oportunitats. Escriure i emocionar-te amb les llàgrimes de qui rep les teves paraules. Alçar la copa i brindar per tot allò que et fa feliç i que desitges aferrar-te'n amb fermesa perquè res t'ho prengui. Celebrar el que encara ha de venir. I fer-ho com si fos la darrera vegada, com si no hi hagués un demà. I sentir por per això, encara que sigui només per uns segons.

El Nadal és tot això i molt més. És seguir sumant i creixent. I aprendre constantment. És escoltar amb i des del cor. Retrobar-te amb aquella amistat que feia temps que no veies, però que saps que sempre hi és. És una mirada que t'entén i es posa a la teva pell, alhora que tu intentes posar-te'n a la seva. Són aquells riures i somriures que de tan intensos t'acaben fent plorar, i que t'ajuden a tirar endavant amb aquelles absències d'uns pocs dies o amb les que tristament saps que ja no tenen retorn.

Però també són dies de llum. Molta llum. I de veure-ho tot clar. I d'un estimar infinit, que sents que et corre per les venes i et fa bategar la vida, fins al punt que te n'adones que amb ells, la màgia del Nadal ja és aquí.

Anna Molina

Comentaris

  • Estimar infinitament...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 09-01-2020 | Valoració: 10

    Realment portes molta raó amb les teues paraules i les teues reflexions.
    "És escoltar amb i des del cor", és una frase que val per un món ple de Nadal, unió familiar i no familiar també: Vull dir a tots.
    I perdona'm per no haver-ho llegit un poquet abans... no m'havia fixat...

    El meu últim poema és "La rosada dels teus besos"... gràcies...

    Perla de vellut

l´Autor

Preludi poètic

22 Relats

42 Comentaris

10786 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer a Calafell. Una de les meves grans passions és la d'escriure. De molt joveneta em vaig aficionar al món de la poesia.

La poesia és una part molt important de la meva vida. Escriure per a mi és una teràpia que m'ha ajudat a superar moments durs a nivell personal, però que també em permet transmetre la felicitat que la vida em regala.