renéixer

Un relat de: vespre

És fosc encara i camino sola per la sorra humida. Noto el seu tacte aspre i fred als meus peus. La nit està arribant a la seva fi i al meu cap només ressona una cançó, eco d'un passat ja llunyà. Una amarga dolçor em recorre l'esquena i el meu cap s'omple de records, sentiments, olors, sensacions... No puc evitar que un fil de veu s'escapi de la meva boca...

"La noche debilita los corazones,
noches de funeral, de vino y rosas.
Brindemos por el amor y sus fracasos,
quizás podamos escoger nuestra derrota.
El sol limpia las calles, la memoria,
feroces pasiones atenúa.
Invéntate el final de cada historia,
que el amor es eterno mientras dura"

Alço el cap i miro el mar, immens, blau.. una blavor que sembla engolir-ho tot. Mentre em deixo endur pel blau del mar, a l'horitzó el Sol s'eleva, majestuós, vermell, imponent, preparat per regnar sobre totes les coses vives. S'alça decidit i il·lumina cada cop més el mar, la platja, la meva pròpia persona.
Em sento com si estés contemplant el meu propi naixement. El vent, nítid, em depura, i el Sol em crea, em transforma en algú nou, buit, pur. Una llàgrima se m'escapa galtes avall i obro les mans, deixant passar l'aire entre els meus dits, que s'enduu tots els records tristos. El Sol em fa l'ullet, em dóna forces per seguir, per canviar. El miro i em mira, de front, naixent, rogenc, silenciós, com a metàfora de mi mateixa. El cel cada cop és més clar i la cançó ja no sona, ara és el vent qui em xiula, parlant-me a cau d'orella d'un futur millor mentre el Sol, davant meu, m'explica amb la seva llum com tot pot canviar.

Comentaris

  • Molt bo![Ofensiu]
    blaiv74 | 09-09-2007 | Valoració: 10

    M'agradat moltisim! Ets molt bona, continua escribint i ensenyant els teus relats. Guardaré aquet treball. Endavant!

  • Records que fan mal...[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 09-09-2007 | Valoració: 10

    i que ens lliguen de peus i mans a vivències passades que resten inamovibles dins l'ànima. La natura, amb la seva màgia, ens ajuda a fer neteja i a mostrar-nos que el sol, independentment del caos que ens envolti, torna a sorgir i ens escalfa amb la mateixa força. Una bona reflexió la del teu relat.
    Veig que és el primer que ens regales, i m'agradaria que ens en portessis més perquè si aquesta és una mostra de com escrius, serà un plaer llegir-te.
    Una abraçada

l´Autor

Foto de perfil de vespre

vespre

7 Relats

8 Comentaris

6836 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33