Rara?

Un relat de: Oronwen

Rara?

Què significa ser Rara?
Hi han vegades que et trobes pel món amb gent que pensa i que et diu: ets mol rara!!!
I jo penso: I què si ho sóc? Què em fa ser rara? Però què significa ser rara? Perquè la gent s'ofusca intentant ser normal? Què és ser normal?
Vivim en un món ple de prejudicis, on tothom intenta seguir un model d'ho normal. Quan algú se surt d'aquest "Normal"…… és consider@t raro, estrany, frikie, etc. Milions de sinònims per descriure una mateixa cosa, tots som persones, ni rares, ni normals, ni re d'això, crec que cadascú és com és perquè ell mateix ho ha escollit i si més no , perquè ho és. No crec que existeixi ho normal i ho raro, només crec que tots som diferents uns del altres, tots som com som i ja està, perquè si no fos així quin tipus de món seria?. El Què és normal, només dependrà de nosaltres mateixos i del món que ens envolta. La pena és no poder viure en un món on tothom pugui ser com vulgui i no per fer-ho siguis rara, només ets diferent del que ells creuen que és normal. Tot i així què és ser rara?

Oronwen

Comentaris

  • no pas tan rara...[Ofensiu]
    Xocolata i sucre | 01-03-2006 | Valoració: 8

    deixarem de banda la paraula rara, està començant a perdre sentit... l'he llegit tantes vegades que ja no sé què significa!!

    a vere, a la societat vulguem o no s'ha establert una manera de fer i d'actuar, una costum de comportar-se de la manera que ho fa tothom, que per molt que diguem al contrari, tots duem a terme. uns d'una manera i els altres d'una altra. i per molt que els raros critiquin als normals i els normals es burlin dels raros, tots acabem fent exactament el mateix, d'una manera o d'una altra. per molt que ens esforcem mai podrem deixar de ser com l'altre, i sempre en serem una petita rèplica.

    d'altra banda, aquells que anomenem raros o diferents no deixen de ser més que persones no-bàsiques que contemplen la vida des d'uns ulls diferents als establerts, als bàsics. persones que l'entenen a la seva manera sense deixar que el que l'altre pensa interfereixi en el que ell creu, que viu d'ell mateix i no pas dels demés, fent-se així la seva pròpia vida. això no és una persona rara, això és una persona única.

    FELICITATS pel text Oronwen, m'ha agradat molt!!

  • Com diu...[Ofensiu]
    c | 21-02-2006

    la meva amiga: "ells es riuen de mi perquè jo vesteixo diferent que ells, i jo en canvi em ric d'ells perquè tots van iguals"

    La societat en què vivim ara (parlo més aviat dels adolescents, el món dels adults no sé gaire com va), critiquen molt a qui són diferent de l'altre gent. Creuen que són gent "rara", quan més aviat són ells que són raros vestir tots iguals i escoltar el mateix, pensar igual...

    Totdon i tothom és diferent, ningú es raro/-a. Més aviat ens tenim que alegrar de ser diferent al model que s'imposa amb modes i ideologies. Així s'és lliure. Lliure.

    Sóc com sóc.
    Que ningú em critiqui.
    Que ningú em pressioni per ser d'alguna manera.
    Sóc com sóc,
    a vegades alegre, altres vegades trista.
    No em sé definir, de fet, poques persones coneixen el seu verdader jo.
    Tu, que em critiques i em jutges, n'ets una. Així que calla.
    Com ets tu? Una falsa imatge, que es comporta com volen els altres,
    sense ser lliure

  • De una rara a una rara XD[Ofensiu]
    iNaDaPtaDa | 21-02-2006 | Valoració: 10

    Bones! M'ha agradat molt el relat! Molt directe i sincer! ;) jejej

    Ser raru" o "rara" no vol dir res més que ser un mateix!El concepte de "normal" no existeix i si l'intentem seguir deixarem de ser qui som!!

    Recorda!: No deixis mai de ser rara, no deixis mai de ser diferent, ja que "ser diferent als altres implica ser tu mateix!"

    Visca les rares i els rarus! No permetem que ens convertim en una rèplica de la resta!

    Una abraçada! Salut i força! :)

  • el món és dels "rarus"!!![Ofensiu]
    Pandita | 25-01-2006 | Valoració: 10

    Hellous!!!!! k tal?? quina sorpresa eh?? jejeje no t preucupis k no ficare re "raru"!!
    M'ha agradat molt que et fiquéssis a escriure aquí! Ja vuràs com en el fons t'agradarà! I és un vici ficar-se a llegir els altres relats! Encara acabarà sent culpa meva que et digués que existia això! jeje
    I respecte al relat, m'ha agradat molt!! per algu t ficu un 10 no?? Jo també sóc molt rara, però el món acabarà sent nostre.... tothom té una o altra cosa que el fa diferent, o sinó, raro.... I don't know!
    wenu xiketa, que vagi tot molt bé!!!
    Una tubiabraçada!!!
    Aida

  • RARA [Ofensiu]
    Maria Pilar Palau Bertran | 24-01-2006 | Valoració: 10

    M`AGRADA ELRELAT TE TOTA LA SNCERITAT I VERITAT NO ES POT DEMANA MES UNA ABRASDA I BONA SORT A RC

  • Tranqui! sé a què et refereixes[Ofensiu]
    laura lara martin | 23-01-2006 | Valoració: 8

    Mira, només et dic que si ser normal és èsser com la majoria d'este país....AMUNT ELS RAROS!!!! jajajaajajaja

    Sembla que ser 'normal' és pensar com la resta, vestir com la majoria, fer allò que molta gent fa.....

    A voltes, l'única conclusió que traus és 'potser siga jo la rareta....'. I, a més, una i altra volta t'ho repeteixen: 'laura, pero mira que eres rara'. I, mira, potser siga així, siga molt estrany allò que faig. Per això quan trobe algú que actua o pensa com jo, se'm fica un somriure tan gran a la cara i em sento feliç!

    Bé, eixa pregunta sempre ens la farem, però almenys et queda l'alegria de saber que, encara que siga o no rara, hi ha gent com jo! jaja.

    Un beset

Valoració mitja: 9.2

l´Autor

Oronwen

1 Relats

7 Comentaris

1380 Lectures

Valoració de l'autor: 9.20

Últims relats de l'autor